Haberler

Almeda Abazi... EŞİNİN UZUN SAÇINDAN DERT YANDI!

Güncelleme:

Oğulları Efehan'ın doğum gününü kutlayan Almeda Abazi - Tolgahan Sayışman çifti gazetecilerin sorularını yanıtladı. Sayışman hakkındaki bir soru karşısında dayanamayarak eşine takılan Abazi, verdiği cevapla dikkat çekti.

Oyuncu Tolgahan Sayışman ile 2017'de dünyaevine girdiği eşi Almeda Abazi, geçtiğimiz günlerde bir AVM'de objektiflere yansıdı.

Oğulları Efehan'ın 4'üncü yaşını bir eğlence merkezinde kutlayan Sayışman ailesi, doğum günü partisi öncesi gazetecilerin isteğini geri çevirmeyerek röportaj verdi.

Sayışman, ailesi ile ilgili sorular üzerine; "Dört sene çok çabuk geçti. Nice seneler boyunca nice mutlu yaşları olur inşallah.

Efe bu sene arkadaşlarıyla doğum günü kutlamak istedi. Biz de onun için böyle bir organizasyon düzenledik" dedi.

Almeda Abazi: Tolgahan sözünü tutmadı

"ENERJİLERİ ÇOK YÜKSEK"

İki çocuğa bakmanın zorluklarını anlatan Abazi ise "İkisi de çok hareketli çocuklar. Durduramıyoruz bazen, enerjileri çok yüksek. Aslında Tolgahan da, ben de sakin çocuklarmışız.

Demek ki bizim yapamadıklarımızı onlar çıkarıyorlar" diye konuştu.

Yaz programını da anlatan ikiliden Tolgahan, "Bu yaz ticaretle alakalı yapmak istediğim işler var. Onun dışında bir film projesi düşünüyorum.

Anne ve çocuklar bu sene bol bol gezip eğlenecekler, ben ara ara onlara katılacağım. Tatilin tadını çocuklar çıkaracak" açıklamasında bulundu.

"UZUN SAÇI BİZ KULLANALIM"

Eşinin yeni saç stilini beğenip beğenmediğini soran gazetecilere yanıt veren Almeda, "Ben kısa seviyorum. Bana söz vermişti proje bitince kısaltacağına dair, ama yapmadı.

Uzun saçı biz kullanalım. Anlamıyorum neden kesmediğini" diyerek eşine takıldı.

Kaynak: Magazinkolik / Magazin

Tolgahan Sayışman Almeda Abazi Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title