Haberler

Alican Yücesoy'dan Ali İhsan Yavuz'un sözlerine sert tepki: Sandık başındayım, sıkıyorsa gel

Güncelleme:

Oyuncu Alican Yücesoy, "Sandıkta Oy ve Ötesi heyetinden başkan veya üye, STK başkanı, partilerin il başkanı bulunma hakkına sahip değildir" diyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz'a tepki göstererek "Sandık başındayım sıkıyorsa gel de al" dedi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, dün sandık başında kimlerin görev alacağını anlattığı bir açıklama yaptı. Oyuncu Alican Yücesoy ise Yavuz'un sözlerine tepki gösterdi.

YAVUZ: OY VE ÖTESİ SANDIKTA BULUNMA HAKKINA SAHİP DEĞİL

Ali İhsan Yavuz, seçim öncesi yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Her parti sandık başında gözlemci, müşahit olarak 1 kişiyi bulundurma hakkına sahiptir. Bu seçimlerde YSK'nın kararına bağlı olarak AK Parti, MHP, CHP ve İYİ Parti müşahit bulunduracaktır. Diğer partiler de müşahit bulundurabilir, problem yok ama sayı çok fazla olursa içlerinden kura çekmek durumu söz konusu olabilir. Dört parti kurayla dahi olsa oradan uzaklaştırılamaz hiçbir şekilde. Partinin dışında adayların da gözlemcisi ve temsilcisi olabilir, itiraza yetkili kişiler olabilir. Bunlar da kabul. Sandık başında, baro başkanı, baro yönetim kurulu üyesi, Oy ve Ötesi heyetinden başkan veya üye, STK başkanı, partilerin il başkanı bulunma hakkına sahip değildir."

ALİCAN YÜCESOY'DAN SERT TEPKİ

Başarılı oyuncu Alican Yücesoy ise Yavuz'un sözlerine Twitter hesabından tepki gösterdi. Yücesoy paylaşımında "Sandık başındayım, sıkıyorsa gel de al" ifadelerini kullandı.

Alican Yücesoy'dan Ali İhsan Yavuz'un sözlerine sert tepki: Sandık başındayım, sıkıyorsa gel

Alican Yücesoy'dan Ali İhsan Yavuz'un sözlerine sert tepki: Sandık başındayım, sıkıyorsa gel

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Ali İhsan Yavuz Alican Yücesoy İhsan Yavuz AK Parti Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (3)

Zulkarneyn :

Buna ne oluyor şimdi naylon delikanlı? Prim peşinde klavye delikanlısı...

375
99
yanıtYanıtla
Ömer Şimşek:

Sen kimsin ya nerenin ünlüsüsün bir bitmediniz gitti

216
73
yanıtYanıtla
Ismail Ismail:

Yalova kaymakam adayı

148
29
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title