Haberler

Al Oğlunu Ver Cipimi

Bülent Ersoy, 38 yaş küçük aşkı Berk Yılmaz'dan ayrıldı. Diva'nın ilk işi, müstakbel kayınvalidesine hediye ettiği 90 bin TL'lik cipi geri almak oldu!.

Sanat müziğinin Diva'sı Bülent Ersoy, yaklaşık 1 yıldır aşk yaşadığı Berk Yılmaz'la yollarını geçtiğimiz günlerde ayırdı. Kendisinden 38 yaş küçük aşkını beraberlik döneminde hediyelere boğan Diva, müstakbel kayınvalidesi Şehnaz Yılmaz'a da 90 bin TL değerinde Hyundai marka lüks bir cip satın almıştı.

KENDİNİ ALIŞVERİŞE VURDU

Ancak öküz öldü, ortaklık bozuldu! Takvim'in haberine göre; şimdilerde alışveriş için Milano'da olan Bülent Ersoy, İtalya'ya gitmeden önce müstakbel kayınvalidesini telefonla arayarak hediye ettiği cipi geri istedi. Şehnaz Yılmaz'ın da; lüks cipi Diva'ya İtalya'dan döndükten sonra teslim edeceği söyleniyor.

HEDİYELERE BOĞMUŞTU

Bülent Ersoy, Berk Yılmaz'ın sadece annesine cip hediye etmekle de kalmadı. Diva, genç sevgilisinin gardrobunu da yeniledi. Ünlü sanatçı, geçtiğimiz aylarda İzmir'de Yılmaz'a tek seferde 8 bin TL'lik kıyafet almıştı.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Şehnaz Yılmaz Bülent Ersoy Berk Yılmaz İtalya Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title