Haberler

Erkan Petekkaya'dan, Kavgalı Olduğu Ahmet Hakan'a Fotoğraflı Gönderme!

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, "Alkol ve sigara yasaklansın" diyerek tepki çekmişti. Ahmet Hakan'da bu olayı köşesine taşıyıp Petekkaya'yı eleştirmişti. Petekkaya, o eleştirilere paylaştığı fotoğraf ile cevap verdi.

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, "Alkol ve sigara yasaklansın" diyerek tepki çekmişti. Ahmet Hakan'da bu olayı köşesine taşıyıp Petekkaya'yı eleştirmişti. Petekkaya'dan o eleştirilere paylaştığı fotoğraf ile cevap verdi.

Ahmet Hakan ile Aralarında Problem Olan Erkan Petakkaya Öyle Bir Fotoğraf Paylaştı Ki Sosyal Medya Yıkıldı

"OPORTÜNİST AHMET HAKAN"

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya sosyal medya hesabından Ahmet Hakan'ın eski fotoğrafını paylaşarak tiye aldı. Petekkaya fotoğrafa, "Bu #oportünistahmethakan" notunu ekledi.

Ahmet Hakan ile Aralarında Problem Olan Erkan Petakkaya Öyle Bir Fotoğraf Paylaştı Ki Sosyal Medya Yıkıldı

AHMET HAKAN NE DEMİŞTİ?

Ahmet Hakan, Erkan Petekkaya'nın "Alkol ve sigara yasaklansın" sözlerini köşesine taşıyarak, "Erkan Petekkaya şöyle demiş: "Alkol acilen yasaklanmalı". Bu açıklama size de…Sanki bütün gece içilmiş içilmiş de ertesi gün öğleden sonra acayip bir mide bulantısı, süper bir baş ağrısıyla falan uyanılıp kıvranılırken…Dudaklardan dökülüveren bir cümle gibi gelmedi mi? Biriniz şu Erkan Petekkaya'ya şöyle okkalı, telvesi bol bir acı Türk kahvesi yapıp versin." demişti.

Ahmet Hakan ile Aralarında Problem Olan Erkan Petakkaya Öyle Bir Fotoğraf Paylaştı Ki Sosyal Medya Yıkıldı

ERKAN PETEKKAYA O SÖZLERİNE AÇIKLIK GETİRMİŞTİ

47 yaşındaki oyuncu Erkan Petekkaya verdiği bir röportajda, alkol ve sigaranın acilen yasaklanması gerektiği görüşünü dile getirmiş ve bu açıklamaları bir anda sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Petekkaya, Vakitsiz Horoz'a yaptığı özel açıklamada o sözlerin kendisinden çıktığını ancak yanlış anlaşıldığını söyledi. Oyuncu sözlerini şöyle sürdürdü: "Ben o sözleri bir temenni olarak, aynı zamanda bir eş ve bir baba olarak söyledim. Ben bu alkol illetinden yeteri kadar çektim. Örnek olmamız gereken gençleri, alkolden ve sigaradan uzak tutmak için sarf ettiğim sözler sanki ben bağnazca alkole ve sigaraya karşıymışım da bu sözleri onun için söylemişim gibi algılandı. Nasıl ki savaşlar olmasın, dünyada çocuklar açlıktan ölmesin, herkes refah içinde yaşasın gibi temennilerimiz varsa benimki de öyle bir temenniydi aslında. Röportajı telefondan yaptı ve belki de 'Alkol ve sigaradan uzak durulsun' şeklinde söylemem gerekirdi. Böylesine insani bir cümleyi alıp içine siyaset ve dini katıp yorumların yapılmasına son derece üzüldüğümü belirtmek isterim."

Ahmet Hakan ile Aralarında Problem Olan Erkan Petakkaya Öyle Bir Fotoğraf Paylaştı Ki Sosyal Medya Yıkıldı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ahmet Hakan Coşkun Sosyal Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (16)

Adınızı Yazın:

ahmet hakan eskiden sen de yasaklansın derdin ne oldu da değiştin bu kadar.

12
0
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Ahmet Hakan,,,İhl mezunudur,,,yaptıgı hareketleri,,kendisi begeniyormu acaba..?

6
0
yanıtYanıtla
Mebrure:

Dinen de sağlık açısından da içki ve sigara zararlı.

6
0
yanıtYanıtla
murat:

ne diyon oğlum sen ya kafayı mı yedin millete vaaz veriyon

yanıt0
yanıt0
Seren can:

Bu oyuncu bozuntuları reklam yapma gariban insanların sırtından geçinen kişiler bunların topu

4
1
yanıtYanıtla
metin:

Aho ahmatdan da bi şey anlamadım

5
0
yanıtYanıtla
İSMAİL KÜÇÜKKAYA:

AHMONUN ALLAH BELASINI VERSİN.

1
4
yanıtYanıtla
ÇAVUŞ:

SANATÇILAR DOĞRU KONUŞTUĞU ZAMAN NEDEN LİNÇ EDİLİYORLAR ANLAMIYORUM HOŞLARINA GİTMİYOR BİRİLERİNİN. PETKKAYA ARKANDAYIZ. ALLAH SİZİN GİBİ SANATÇILARI ARTIRSIN

3
1
yanıtYanıtla
fatma uzuner:

Beykoz acarkent erkan petekkaya burada senin çok güzel içkili mekanın var dalga GEÇİYOR BİZİMLE

4
0
yanıtYanıtla
AHMET DEMIR:

Alkol ve sigara butun kotuluklerin ana merkezidir . . hastaliklar , cinayetler, kazalar, kavgalar, ayrilmalar, bosanmalar da ana faktor alkol ve sigara . . .

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title