Haberler

Acun Ilıcalı, RTÜK'ün Hasan Can Kaya kararına tepki gösterdi: Son derece yanlış buluyorum

Güncelleme:

Ünlü medya patronu Acun Ilıcalı, Cansu Canan Özgen'in sunumuyla BluTV'de yayınlanmaya başlayan 40 programına konuk oldu. Her soruya içtenlikle cevap veren Ilıcalı, Konuşanlar programından ve O Ses Türkiye'de Hadise'nin vedasından sonra Ebru Gündeş gelmesi hakkında konuştu.

"HİÇ ESTETİK YAPTIRMADIM"

Format gereği pas hakkı olmasına rağmen kullanmayan ve 40 soruya da cevap veren Acun Ilıcalı, son günlerde hakkında çıkan estetik yaptırdığı iddiasını "Hiç estetik yaptırmadım ama, estetik yaptıranlara da karşı bir tarafım yok. Tadında estetiği başarılı buluyorum, çünkü fiziksel bazı zorluklara dönüşen durumlar oluyor insanlarda… Orayı da yaptırsam, burayı da yaptırsam 3'er yaş 5'er yaş geriye gideceğim zannediyorlar, ben onun öyle düşündüğünü düşünmüyorum. Amerika'da Miami'de estetiksiz kadın yok. Ama estetik insanın hayatında olmalı, ama tadında olmalı diye düşünüyorum" diyerek yalanladı.

Acun Ilıcalı, RTÜK'ün Hasan Can Kaya kararına resti çekti: Son derece yanlış buluyorum

"HADİSE'Yİ O SES RAP'E VERDİK, EBRU'YLA BERABER OLMAK İSTEDİK"

Acun Ilıcalı, Hadise'nin O Ses Türkiye'den ayrılmasının ardından Ebru Gündeş'in gelmesiyle ilgili de samimi açıklamalar yaptı. Özgen'in "Ebru Gündeş'i Hadise'ye tercih ettiniz mi" sorusu üzerine konuşan Ilıcalı, "Ebru Gündeş'i Hadise'ye tercih etmedim. Bir kere Hadise, O Ses Rap'te var, gözden kaçıp da konuyu başka yere taşımak isteyen gözler olabilir… O Ses Rap projemiz var, Hadise orada yer alacak, aynı ismi 2 yerde kullanma şansımız yok. Dikkat ederseniz biz O Ses Rap'e geçen sene başladık ve geçen sene de jüri üyemiz Hadise'ydi. Hadise'yi biz rapçi olmamasına rağmen O Ses Rap'e koyduk ki, bu şu demek oluyor, rapçi olmamasına rağmen Hadise'yi Rap'e koyuyorsak bizim Hadise'ye olan güvenimizi gösteriyor ve aramızdaki ilişkinin ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor. Öbür tarafta da O Ses Türkiye'de jüri değiştirmemiz lazım, her sene değiştirdik jüriyi, nerdeyse değişmeyen senemiz olmadı diyebilirim. Aynı jüriyle 2 sene çok nadir devam ediyoruz, Hadise'yi buraya koyduk, Ebru'yla bu sene beraber olmak istedik, teklif ettik, kabul etti, Ebru da bu tarafta kaldı. Birisi Rap'te, birisi de baktığın zaman normal O Ses'te" şeklinde konuştu.

Acun Ilıcalı, RTÜK'ün Hasan Can Kaya kararına resti çekti: Son derece yanlış buluyorum

"RTÜK'ÜN HASAN CAN KARARINI SON DERECE YANLIŞ BULUYORUM"

Acun Ilıcalı, Exxen'de yayınlanan Hasan Can Kaya'nın Konuşanlar Programı'na Radyo Televizyon Üst Kurulu'nun para cezası vermesi ve katalogdan çıkarılması konusundaki kararı hakkında da ilk kez konuştu. Ünlü isim sözlerine şöyle devam etti: "RTÜK olmalı televizyonda her şey istenildiği gibi yayınlanmamalı. Amerika'da da açık kanallarda denetim vardır. Daha önce biz de cezalar aldık ve haksız olanlar vardı. Ama bizim için her zaman mahkemeye gitme hakkımız açık, kazandığımız ve kaybettiğimiz davalar oldu. Platformlar konusunda RTÜK'ün esnek olması lazım. Hasan Can olayına gelince bu karara katılmıyor. Platform para verilip üye olunan bir yer. RTÜK'ün koruması gereken alan çocuklarımız. Onların zehirlenmesini engellemesi lazım. Ama platformda para verilen bir yerde RTÜK baskın olmamalı. Hasan Can kararını son derece yanlış buluyorum. Argo konuşulan bir program, arkadaşlar da ciddi derecede bipliyor. Ancak gündelik hayatta kullanılan kelimeler nedeniyle ceza verilmemeli."

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Hasan Can Kaya Acun Ilıcalı Exxen Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500

Yorumlar (7)

Yusuf Saygın:

Hasan Can Kaya. İzlemeye gelenlere hakaret ediyor, küfür ediyor, alay ediyor hepsi gülüyor. Dışarıda bu gülenlerin eşine, sevgilisine veya kendine en küçük bir hakaret etsen çok büyük tepki verir. Ayrıca da mahkemeye verir. Şimdi bunlar erdemli kişiler mi? Ruhsuz ve ahlaktan yoksun bir robot çıkmış güya komiklik olsun diye küfürler yağdırıyor Acun'un derdi para savunuyor. Ayıp çok ayıp.

89
8
yanıtYanıtla
Adanalı Haşmet :

Toplumda din dil ahlak bırakmadın hala konuşuypdun acun efendi ailecek izlenecek programlar değil ceza sürekli olmalı ve o kıvırcık kafa emekli olmalıdır. Dışarıda görürsem cezasını ben vericem

62
21
yanıtYanıtla
Orhan Dik :

Platformlar parayla üye olunan bir yer olabilir. Ama adamın videoları tiktokta, facebookta, instagramda reklam ya da değil sürekli karşımıza çıkıyor. Adamı gördüğüm yerde kapatıyorum başka grupta sayfada yine çıkıyor. Yani çocuklara ulaşıyor.

64
12
yanıtYanıtla
Hayri :

Her ne kadar özel uyelik le izlenen bir yayın olsada çizmeyi aşmamak lazım ha kufuru yiyanlar kendi istiyor densede o zaman kapalı kapılar ardında birbirinizi istediğiniz gibi kalaylayın bunu yayına verince iş değişir

28
7
yanıtYanıtla
HiE :

Aga saçlar lens mi?

19
6
yanıtYanıtla
Sedat Sedat:

Ebru Gündeş"in olduğu hiç bir proğramı izlemem bir sordum ki çevremde kimse izlemiyor. O ses türkiye reytingi yerlerde.

14
9
yanıtYanıtla
lavinia :

bunun kadar ahlak dışı program görmedim acunun bu yorumuna da hiç mi hiç şaşırmadım zaten

2
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title