Haberler

Acun Ilıcalı'nın Itır Esen ile Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı!

Güncelleme:

Acun Ilıcalı'nın geçtiğimiz günlerde ABD Miami'de sarışın bir güzelle motora binerken görüntülenmesinin ardından aşk yaşadıkları iddia edilen Itır Esen birlikte fotoğrafı kafaları karıştırdı.

TV8'in patronu Acun Ilıcalı'nın, Itır Esen ile birlikte çekilmiş fotoğrafı ortaya çıktı.

AŞK YAŞADIKLARI İDDİA EDİLMİŞTİ

Acun Ilıcalı geçtiğimiz günlerde sarışın bir güzelle motora binerken görüntülenmişti. Daha o görüntülere açıklama gelmeden Acun Ilıcalı'nın yeni fotoğrafı ortaya çıktı. Acun Ilıcalı, aşk yaşadıkları iddia edilen Itır Esen ile birlikte görüntülendi.

Acun Ilıcalı'nın Itır Esen ile Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı!

SARIŞIN GÜZELLE YAKALANMIŞTI

Miami'de tatil yapan Acun Ilıcalı sarışın bir güzelle motora binerken yakalandı. Acun Ilıcalı'nın yanındaki ismin kim olduğu ise merak konusu olmuştu. İddiaya göre gizemli kadının, 20 yaşında Yalova'da yaşayan bir basketbolcu olduğu iddia edilmişti. Konuyla ilgili sosyal medya kullanıcıları birçok yorumda bulundu. Bir sosyal medya kullanıcısı, "Acun'un sarışın aşkı hiç bitmeyecek galiba." yorumunu yapmıştı. Başka bir sosyal medya kullanıcısı ise, "Şeyma Subaşı bölüm iki başlıyor. Çok benziyor Şeyma Subaşı'na" yorumunu yapmıştı.

Acun Ilıcalı'nın Itır Esen ile Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Acun Ilıcalı Itır Esen Miami Haberler

Bakmadan Geçme

Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Ömer 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (64)

Adınızı Yazın:

gariban baksa kendinden 30 yaş küçüğe sapık olur zengin bakarsa çapkın olur

52
1
yanıtYanıtla
SEGMENT:

BU ADAM ÜLKEMİZE ATANMIŞ BİR PROJE. KÜLTÜREL YOZLAŞMA KARŞILIĞINDA ZENGİNLEŞTİ.

41
1
yanıtYanıtla
Uğur:

Büyük oyunu Bozdun Çomar! Tebrikler.

yanıt0
yanıt0
Menfaatsiz:

Acun defol gitte kurtulak o rezil proğramlarındanda sendende tiksinti geldi boyalı kafa yaşın olmuş 50 daha hala kızın yaşındakilerle dolanıyon kart horoz

30
3
yanıtYanıtla
VADELİ:

MENFAATSİZ: E cevap. Doğru kardeş yarın onun çocuğu da yaşlılarla gezer tozar. Çalma kimsenin kapısını çalarlar kapını.

yanıt4
yanıt1
Gakkos:

Imamoğlu seni de bitirecek oglum

19
10
yanıtYanıtla
Dogru mu:

Ne alaka

yanıt0
yanıt1
Para para:

Lan bazen bu gakkoşlarda çok faydasız var aha işte bu şero şero...

yanıt3
yanıt2
RVR:

125. 000 nafaka loading. .

28
1
yanıtYanıtla
SÜMBÜLLÜ:

4 tane nikahlı sayısız sayıda da Cariye ile ilişki kurabilir Osmanlı''da cedlerimiz öyle yapmışlardı, caizdir.

6
22
yanıtYanıtla
Tüm 64 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title