Haberler

Acun Ilıcalı, Exxen'de program yapması için komedyen Hasan Can Kaya ile anlaştı

Güncelleme:

YouTube kanalı üzerinden yayınlanan programında ünlü isimleri konuk alan Hasan Can Kaya'nın programı bundan sonra Acun Ilıcalı'nın yeni platformu Exxen'de yayınlanacak.

MÜJDEYİ BİZZAT VERDİ

TV8'in yanı sıra Exxen adını verdiği yeni bir platform kuran Acun Ilıcalı, yeni projelerini yavaş yavaş duyurmaya başladı. Yarışma ve dizilerin yer alacağı platformda Hasan Can Kaya'da Konuşanlar isimli programını sunacak. Kaya ile çektirdiği fotoğrafı Instagram hesabından paylaşıp müjdeli haberi veren Ilıcalı "Hasan Can Kaya ile Konuşanlar Exxen'de, hepimize hayırlı olsun" dedi.

Acun Ilıcalı, Exxen'de program sunması için fenomen Hasan Can Kaya ile anlaştı

HASAN CAN KAYA KİMDİR?

Hasan Can Kaya 16 Aralık 1989 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Lise yıllarında espri yeteğini fark ederek tiyatroya yöneldi. Kendi yazdığı hikayeleri ve senaryoları film yapmak isteyen Hasan Can Kaya bir süre senaristlik yaptı. Hasan Can Kaya "1 Erkek 1 Kadın" dizisinde senaristlik yaparken dizi ekibinin de desteği ile Leman Kültür Beşiktaş'ta stand up gösterileri yapmaya başladı. Kısa bir sürede izleyici sayısını artıran ve gelen izleyicileri kahkaha krizine sokan Hasan Can Kaya'nın ünü kulaktan kulağa yayılmaya başladı. Haftada 4 gün stand up gösterisi yapmaya başladı. Şimdilerde geniş bir hayran kitlesine ulaşan Kaya'nın 1,5 milyondan fazla takipçisi bulunuyor.

Acun Ilıcalı, Exxen'de program sunması için komedyen Hasan Can Kaya ile anlaştı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Acun Ilıcalı Haberler

Bakmadan Geçme

Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli? Serhan Yıldırımhan kimdir? Zafer Partisi Hatay- Kırıkhan Belediye Başkan adayı Serhan Yıldırımhan kaç yaşında, nereli? Cengiz Kırgın kimdir? Zafer Partisi Hatay- İskenderun Belediye Başkan adayı Cengiz Kırgın kaç yaşında, nereli? SURİVOR KİM ELENDİ? Survivor All Star 2024 adaya kim veda etti? OY SAYIMINDA İFTAR MOLASI OLACAK MI? YSK iftar arası kararında ne dedi? Vatandaşa yumruk atan Belediye Başkanı kim? Vatandaşa neden yumruk attı?
500

Yorumlar (72)

ahmet:

o kadar bayanın içinde belden aşşağı konuşan lavuğun biri ya bu.

32
23
yanıtYanıtla
hadi lan:

bayan degil KADIN.

yanıt2
yanıt15
erkan:

AHMET denen arkadaş bu bir konsept. Özgür bir dünyadayız. Bu tarz işlerin seveni var, sevmeyeni var. Bence adam işinde çok başarılı. Önüne gelene lavuk demek ayrı bir lavukluk tarzı.

yanıt7
yanıt6
Ahmet2:

Adaş kadınlar da belden aşağıda ne olduğunu biliyor. Senin kimseyi korumana gerek yok. Canı istemeyen gitmez, izlemez. Sana giren çıkan ne anlamadım.

yanıt7
yanıt2
Yes smoking:

Erkan denen akıllı ol özgür bi dünyadayiz diyosun ya nasıl bi özgürlük anlayışın var çok merak ettim doğrusu eşinin veya kızının önünde adam belden aşağı konuşacak sende buna komik diye güleceksin öylemi şuan karakterinden ve onurundan şüphelenmekten kendimi alamıyorum senin bu özgürlük anlayışın başına çok iş açacak ben uyarmiyorum çünkü senin yolun belli

yanıt2
yanıt2
LAİKLİK ELDEN GİDİYEHH:

YAV NEYSE NE AMMA UZATTINIZ HE ARKADAŞ KARAMİZAH DİYE BİRŞEY VAR BU DÜNYADA BUNUNDA SEVENİ VAR KEMAL SUNALINDA SEVENİ VAR YA HERŞEYİ BU KADAR BÜYÜTMESENİZMİ İSTEMİYEN GİTMİYO İSTEMİYEN İZLEMİYECEK ÖZGÜR BİR DÜNYA DERKEN ADAM İSTEYEN İSTEDİĞİNİ YAPAR DİYRO HERKESİN MİZAH ANLAYIŞI FARKLIDIR ADAMLAR BELKİ SENİNBATIĞI AÇIDAN BAKMIYOR YANİ NE BİLİYİM GEREKSİZ BUNLAR EN BABA 35 SENE GENÇLİĞİN VAR HADİ 70 80 SENEDE ÖMRÜN OLSUN DİLEDİĞİN GİBİ YAŞA

yanıt0
yanıt1
LAİKİLK ELDEN GİDİYEAH:

YANİ BURDA BAKIYORUM O YORUMLARI YAZANLARA ABİ SİZ İNSTADA TİKTOKTA VEYA HER HANGİ BİR PLATFORMDA KİMLERİ İZLİYOSUNUZDUR BURDA AHLAK DERSİ VERİYOSUN VERME ABİ GİT YAŞA OKU İZLE EĞLEN YADA İSTEDİĞİNİ YAP BİRİSİNE LAF ATMADAN KENDİNE BİR BAK BEN BU LAFI ETMEYİ HAKEDİCEK BİRŞEY YAPTIMMI ( NE YAPARSAN YAP BU HAK SANA VERİLMEZZ) O YÜZDEN BIRAK O ADAM ONU SEVSİN SEN SEVME O ADAM ONU İZLESİN SEN İZLEME BİR MİLYON TANE HER KAFAYA UYGUN ŞEY VAR GİT KENDİ KAFAN UYANI YAP BAŞKASININ YAPTIĞINA DİL UZATMA

yanıt0
yanıt1
CAN DEP:

Ünlümü...? Yahu bizde iyi kötü bir sosyal medya kulanilcisi sayiliriz..Ismini cismini ilk kez duyoyurum.." Ben ne elbiseler gördüm icinde adam yok..ne adamlar gördüm üstünde elbise yok..

23
30
yanıtYanıtla
.:

aç izle gayet yetenekli

yanıt11
yanıt2
çakmak:

bu verdigin örnek konuyla ne alaka yok elbise görmüşde adam yokmuşta ben sana gerçek bir şey söyleyeyim ukala peşin kararlı olma ve ben ne insanlar gördüm gerçekten çok ama çok cahil senin gibiiiiii

yanıt7
yanıt1
Tüm 72 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title