Haberler

Acun Ilıcalı, Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı'nı Instagram'dan sildi

Güncelleme:

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, bir dönem yediği içtiği ayrı gitmeyen ve defalarca kez evinde ağırladığı eski Survivor yarışmacıları Barış Murat Yağcı ile Nisa Bölükbaşı'nı Instagram hesabından sildi.

TV8 ekranlarının gelenekselleşen yarışmalarından Survivor 2021'in birleşme partisi için hazırlıklara başlayan Acun Ilıcalı, radikal bir hamle de bulundu.

BİRÇOK YARIŞMACIYI ÇAĞIRDI

TV100'deki habere göre, Survivor Ekstra, Survivor Panorama ve eski Survivor yarışmacılarını da birleşme partisine davet eden Ilıcalı, Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı'yı çağırmadı.

BİR KALEMDE SİLDİ

Acun Ilıcalı, Survivor 2020'de yarışan ve şimdilerde aşk yaşayan Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı'nı 13 milyon takipçisinin olduğunu Instagram hesabından sildi. Acun Ilıcalı'nın eski yarışmacılarla arasında ne yaşandığı ise henüz bilinmiyor.

Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı ise Acun Ilıcalı'yı takip etmeye devam ediyor.

Acun Ilıcalı, Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı'nı Instagram'dan sildi

Acun Ilıcalı, Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı'nı Instagram'dan sildi

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Barış Murat Yağcı Nisa Bölükbaşı Acun Ilıcalı Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (19)

ayy cok da tinn:

bu acun ve tayfasindan, birlikte oldugu kadinlardan, yok ayrildiklarindan cidden gina geldi. kimdir bu sahis ya hu? her gün haberi yapilacak kalitede midir? abuk subuk programlar yapmak disinda ne hayri dokunmustur? yetsin artik.

39
7
yanıtYanıtla
Enis Dede:

Abuk sabuk dediğin o programları senin de izlediğine adım gibi eminim ?? konuşulacak şeyler yaparsan konuşulursun kardeşim bu kadar basit. Acun benim babamın oğlu değil ama Survivor denen yarışma şu anda Türkiye dahil olmak üzere toplam 4 ülkede yapılıyo. Ve izlenme rekorları kırıyo. Geçmişte veya günümüzde bunu başarabilen bir tane televizyoncu söyle bana.? Sadece yarışma meselesi de değil. Sosyal sorumluluk projelerinin çoğunun altından bu adam çıkıyo, işini biliyo adam, bi şekilde daha meşhur olmayı, daha başarılı olmayı biliyo. Durum böyle olunca da gündemde oluyo ister istemez. Kabul edersin veya etmezsin......

yanıt3
yanıt4
...:

Enis Dede herkes 500 yazı karakteriyle sınırlıyken sen bu işin bug ını mı buldun 1500 karakter yazabiliyorsun

yanıt1
yanıt0
Sakaryalı Hatun:

Eeee. Napalim yani , yas mı tutalım ?

23
2
yanıtYanıtla
Ukala:

Merhaba tatlım. Hayranım sana

yanıt1
yanıt4
vatandaş:

zaman ne çabuk geçti, ömrü tükettik bir hiç uğruna, elimizde olan fırsat kaçtı, ömrü tükettik bir hiç uğruna.

yanıt1
yanıt2
Bülbül hatun:

Acun bende seni bir kalemde sildim

21
2
yanıtYanıtla
Acun:

Tanışalım yavrum

yanıt8
yanıt6
Barış:

ÇOK TA TINNNN

19
1
yanıtYanıtla
iZMiRLi AMA ''BiNLi ALi'' DEGiL:

Yahu bu teleizyonun ''TV8'' olan isminin ''Survivor TV'' olarak degistirilmesi geldi de gecmedi mi sizce. Hem belki nafaka kararinda da TV8 olarak geciyordur, degistirilirse belki Acun nafakadan da yirtar (bir umut beyaaaa).

3
7
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title