Haberler

ABD basını güzel oyuncu Lindsay Lohan ile Prens Selman'ın aşk yaşadığını yazdı

Güncelleme:

Amerikalı oyuncu Lindsay Lohan'ın, Suudi Arabistan'ın Veliaht Prensi Muhammed Bin Selman ile aşk yaşadığı iddia edildi. ABD basını, Prens Selman'ın Lohan'ı özel uçağına bindirdiğini yazdı.

ABD basını geçtiğimiz senelerde Türkiye'yi ziyaret eden Lindsay Lohan'ın Suudi Arabistan'ın Veliaht Prensi Muhammed Bin Selman ile aşk yaşadığını yazdı.

HEDİYE PAKETİ İÇERİSİNDE KREDİ KARTINI VERDİ

ABD basınının iddiasına göre, Prens Selman Lohan ile ilk kez Formula 1 yarışında karşılaştı. Selman, Lohan'a hediy paketi içerisinde kredi kartını verdi. Bunun üzerine ikili yakınlaşarak görüşmeye başladı. İkilinin arkadaşlıkları daha sonra aşka dönüştü.

ABD basını güzel oyuncu Lindsay Lohan ile Prens Selman'ın aşk yaşadığını yazdıLindsay Lohan

PRENS SELMAN AÇIKLAMA YAPMADI

Linsday Lohan'ın menajeri ise aşk dedikodularını yalanladı. Lohan'ın menajeri Prens Selman ile Lohan'ın sadece arkadaş olduğunu söyledi. Prens Selman ise konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

ABD basını güzel oyuncu Lindsay Lohan ile Prens Selman'ın aşk yaşadığını yazdıSuudi Arabistan'ın Veliaht Prensi Muhammed Bin Selman

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Suudi Arabistan Lindsay Lohan Prens Selman Haberler

500

Yorumlar (39)

GÜNDEM DEĞİŞTİRME:

işbirlikçi Abd Kaşıkcı cinayetini ört bas etmek için bu şekilde gündem değiştirmek istiyor. Ömürde bir kere hac farz ama hemen hemen her yıl umreye giden müslümanlar paranızın yarısı masraf diğer yarısı bu caniye gidiyor bilginiz olsun. . .

32
3
yanıtYanıtla
Nuri:

Hacı paralarını ne güzel eziyo,oh dünyada cenneti bulmuş

23
9
yanıtYanıtla
...:

Hac müslüman ibadeti. Haccın farzlarını yerine getirirsen hac ibadetini yerine getirmiş olursun. Kral a para vermessin sahilde viski icip karilarla eglenirsin senin bilecegin is. Hic olmassa ibadetinde samimi olana dil uzatma.

21
1
yanıtYanıtla
BİR ANNE:

ALLAH ÖNCE TÜRKİYEYE GÜÇ KUVVET VERSİN ŞU MÜSLÜMANIZ DİYEN ÜLKELERİ DİZE GETİRSİN SONRA DÜNYAYI DİZE GETİRMEK KOLAY. İSLAM DÜNYASININ YÜZ KARASI BUNLAR. O KUTSAL TOPRAKLARI YETERİNCE KİRLETTİNİZ YETER ARTIK. SİZ BOLLUK İÇİNDE YÜZERKEN YANIBAŞINIZDA İNSANLAR ACLIKTAN KIRILIYOR.

21
1
yanıtYanıtla
GÖKTÜRK:

YEMENDE İNSANLAR AÇLIKTAN SAVAŞTAN HER GÜN ÖLÜYOR.BİR TARAFI İRAN BİR TARAFI SUUDİLER DESTEKLİYOR YANİ MÜSLÜMANLAR KENDİ DİN KARDEŞLERİNİ ÖLDÜRÜYOR BUNLARIN HEPSİNDEN NEFRET EDİYORUM

19
0
yanıtYanıtla
Ccc:

Çok çirkin karı uçağa değil arabaya almam onu otobüse binsin

11
6
yanıtYanıtla
M tatoğlu:

Valla aynen öyle makyajsız düşünemiyorum o kadar yağlı boya halledememiş.ama işi iyidir belki

yanıt4
yanıt2
Osmanli:

Deve Daha Iyi yakisir öküeeee

11
2
yanıtYanıtla
YAZIK SANA:

aman kızda ne güzel, ne güzel! sen de o da kurban olsun karına veliaht olmuş muş muş. . . karına ihanet et, sonra sakal bırak, dindar olarak geçin. işte böyle rezil ederler adamı

13
0
yanıtYanıtla
ZİRZOP:

bunlar müslüman falan değil zaten. . . müslüman görünümlü dejenere şeytanlar. . . arabistan halkının ? ı fakirlikle boğuşuyor. . .

yanıt3
yanıt1
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title