Haberler

40 Yıl Sonra Aynı Sahnede , Dev Buluşma!

Tiyatro Martı , absürd komedinin en güzel örneklerinden Eugene Ionesco'nun "Kral Ölüyor " adlı oyununu ,yeni bir dramaturji ve metin çalışmasıyla " KRAL" adıyla 6 Mart Salı günü Artı Sahne'de yapılan prömiyeriyle izleyicilerle buluşturdu.

Ünlü tiyatrocular Erdal Özyağcılar ve eşi Güzin Özyağcılar yıllar sonra Absürd Komedi'nin en güzel örneği "KRAL" oyunu ile aynı sahnede buluştu

İKİ USTA İSİMDEN KAHKAHA TUFANI

İki usta isim Erdal Özyağcılar ve Güzin Özyağcılar'ı 40 yıl aradan sonra tekrar aynı sahnede buluşturan oyunun yönetmenliğini Serkan Üstüner üstlendi.

Mecidiyeköy Artı Sahne'de gerçekleşen ilk gösterim ile seyircisiyle buluşan oyunu izlemeye birbirinden ünlü konuklar geldi. Büyük bir başarıya imza atan prömiyerin özel gecesinde ünlü dostları da Erdal & Güzin Özyağcılar çiftini yalnız bırakmadı.

KRAL YENİ GÖSTERİM TAKVİMİ BELLİ OLDU

Mecidiyeköy Artı Sahne'de gerçekleşen ilk gösterim ile seyircisiyle buluşan oyunda Kral rolünü Erdal Özyağcılar, kralın ilk karısını 1. kraliçe Margarite karakterini Güzin Özyağcılar, sarayın cerrahı, celladı, bakteri bilimcisi, astroloğu ve doktoru rolünde Barış Kiralıoglu, Kralın ikinci eşi Maria rolünü Nihan Büyükağaç, sarayın hizmetçisi rolünü Gözde Çetiner ,ve saray muhafızı rolünü Ferdi Alver canlandırdı. Oyun prömiyer sonrası 14 Mart Ataköy Yunus Emre Kültür Merkezi, 24 Mart Artı Sahne Mecidiyeköy, 26 Mart Kozzy ve 30 Mart Kadıköy Halk Eğitim'de izleyicilerle buluşmaya devam edecek.

Kaynak: Bültenler / Magazin

Erdal Özyağcılar Güzin Özyağcılar Mecidiyeköy Magazin Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title