Haberler

2015'in En Çok Konuşulan 10 Magazin Olayı

Güncelleme:

2015 gitti, gidiyor... Haberler.com sizin için bu yılın önemli magazin olaylarını derledi. Bir dönem genç kızların rüyalarını süsleyen yerli Leonardo Arda Kural, sokakta kaldı.

2015'i geride bırakmaya hazırlandığımız şu günlerde ünlülerin başından geçen olaylar, bu yıl da çok konuşuldu. Ayrılıklar, ihanet, giyim tarzı, skandallar, uyuşturucu davası ve sürpriz haberler...

Evli ve iki çocuk babası Kaan Tangöze, Kıvılcım Ural ile dudak dudağa yakalandı, Çağla Şikel ve Emre Altuğ 7 yıllık evliliğini bitirdi, Tarkan'ın evlenmek istediği ortaya çıktı ve yakışıklı oyuncu Arda Kural sokakta kaldı.

İşte 2015'e damga vuran magazin olayları...

ENGİNCAN'IN İLGİNÇ KIYAFETİ

Sibel Can'ın oğlu Engincan Ural, Bebek'te objektife böyle yansıdı. Ural, yakaları kürklü montu, jöleli kabarık saçlarıyla yine farklı stilini gözler önüne serdi.

Ural, giyim tarzı nedeniyle kendisini eleştirenlere geçtiğimiz gün ilk kez cevap vererek "Onlara gülüyorum ve çok saçma buluyorum. Bu tür şeyleri kafama bile takmıyorum." dedi.

ÇELİK SOYUNDU

Şarkıcı Çelik'in verdiği poz olay yaratmıştı. Çelik, çıplak poz vermedeki amacının şiddet ve öfkeye dikkat çekmek olduğunu söyledi.

ARDA KURAL ARTIK SOKAKTA

Bir dönem şizofreni tedavisi gören yerli Leonardo Di Caprio Arda Kural için 2015 resmen kabus yılı oldu. Zor günler geçiren genç oyuncu, annesinin maddi sıkıntılar nedeniyle çıkmak zorunda kaldığı evin bahçesinde yatıp kalktı. Kural'ı komşuları polise şikayet etti.


ÇAĞLA ŞİKEL-EMRE ALTUĞ RESMEN BOŞANDI

Manken Çağla Şikel ile şarkıcı Emre Altuğ tek celsede boşandı. Mahkeme, 7 yıllık evli olan çiftin çocuklarının velayetini Çağla Şikel'e verdi.


ÜNLÜLERE HAPİS CEZASI

Oyuncular Kenan İmirzalıoğlu, Sarp Apak ve Engin Günaydın'ın da aralarında bulunduğu 53 kişinin yargılandığı uyuşturucu davasının 8. celsesinde karar çıktı. "Örgüt kurmak, yönetmek ve üye olmak" suçlarından tüm sanıkların beraatine karar veren mahkeme, ünlü isimlerin çoğuna "Uyuşturucu kullanmak" suçundan ceza verdi.


BERGÜZAR KOREL'İ ÇILDIRTAN SÖZLER

Bergüzar Korel, bir takipçisinin "Kocanla ağaçlar kesiliyor diye en önden yürüyordunuz. Şimdi fidanlarımız askerlerimiz gidiyor, sesiniz çıkmıyor. Sen de yetiştiriyorsun bir tane Allah büyüktür." yazmasına üzerine çılgına döndü.


ECE ERKEN BOŞANDI

Geçen yıl sürpriz bİr kararla evlenen Ece Erken ile Serkan Uçar'ın birliktelikleri sona erdi.


İLK KIVILCIM 2009'DA

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze, Asmalımescit'te esmer bir güzel ile samimi bir şekilde görüntülendi. Seçkin Piriler'le evli olan Tangöze'nin yanındaki esmer kadının, Kıvılcım Ural olduğu ortaya çıktı. İhanet fotoğrafının basına sızmasının ardından Kıvılcım Ural, "Kaan ile 6 yıldır beraberiz." dedi.


DENİZ SEKİ CEZAEVİNDE KAMERA KARŞISINA GEÇTİ

Tam 13 aydır tutuklu bulunan sanatçı Deniz Seki, atv'nin dizisi 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' için kamera karşısına geçti. Seki'ye Meryem Çakırbeyli rolünü canlandıran Deniz Çakır eşlik etti.


TARKAN EVLENİYOR İDDİASI

Pop müziğin ünlü sesi Tarkan, hakkında çıkan "Evleniyor" haberleriyle gündem oldu.
Megastar, geçtiğimiz günlerde de Almanya'da yaşayan gizemli bir güzeli ailesinden istedi. Bu ismin Tarkan'ın eski aşkı Cezayir asıllı şarkıcı Asia olduğu iddia edildi. Ancak Megastar cephesi, "Evlilikle ilgili yorum yok. Ancak Asia isimli şarkıcı ile çıkan iddialar kesinlikle doğru değil." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kaan Tangöze Emre Altuğ Arda Kural Magazin Haberler

500

Yorumlar (3)

Adanada gergerli:

Beguzar oorwl haberi nokta atis kim yazmissa Allahina gurban

20
7
yanıtYanıtla
Ah Bee:

Ulan adama yazık bee sokakta kalıyor :( :''( Arda Kural''ın Allah yardımcısı olsun. . .

12
0
yanıtYanıtla
atahan:

vatan haini gezizekalı karı koca halit ve bergo bunlar hem bu memleketten eşşek yükü para kazansın hemde hainlik yapsın elbet sizinde yaptığınız yanınıza kalmaz.

5
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title