Haberler

2012'nin Çiftleri

Geçtiğimiz yıl Hollywood birçok ünlü ismin arasında yeşeren aşka şahit oldu. Şimdi dünya 2012 yılında bu çiftlerin neler yapacağını takip edecek.

OLIVIA WILDE/JASON SUDEIKIS

Bir aydır birlikte olan oyuncu çift, daha şimdiden evlilikten bahsediyormuş! Her ikisinin de ismi çapkına çıkmış olmasına rağmen, yakın çevrelerine ciddi bir ilişki yaşamak istediklerini söyleyen ikili, yeni yılda birlikte yaşamayı planlıyormuş.

ZOE SALDANA/ BRADLEY COOPER

2011'in en sürpriz birlikteliklerinden biri Zoe Saldana ve Bradley Cooper'ınki... 'The Words' isimli filmin setinde tanışan ünlü çift, birlikte çok mutlu olduklarını ve beraber yaşamak için ev bakacaklarını söylüyormuş!

BLAKE LIVELY/ RYAN REYNOLDS

İki aydır birlikte olan Blake Lively ve Ryan Reynolds, New York'ta beraber yaşamaya başladı. Hollywood'un en ünlü isimleriyle flört eden Lively, Reynolds'ta aradığı her şeyi bulduğunu ve mutlu bir birliktelikleri olduğunu söylüyormuş.

JENNIFER ANISTON/ JUSTIN THEROUX

YeDi aydır birlikte olan çift, Hollywood'un en popüler ikililerinden biri oldu. Aniston'ın popülaritesi sayesinde her adımları takip edilen çift, bu yıl evlenmeyi planlıyor. Aniston, yakın çevresine artık çocuk istediğini dile getiriyor.

EVA MENDES/ RYAN GOSLING

Film setinde tanışan ve üç aydır birlikte olan Eva Mendes ve Ryan Gosling, uyumlarıyla dikkat çekiyor. Gosling, yakın çevresine Mendes'e aşık olduğunu ve bu yıl evlenmeye kendisini hazır hissettiğini söylüyor.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Bradley Cooper Ryan Reynolds Eva Mendes Hollywood Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title