Haberler

20 yıl sonra Mahsun Kırmızıgül ile barışan Alişan sessizliğini bozdu: Evime kadar gelip beni mahcup etti

Güncelleme:

20 yıldır küs olduğu Mahsun Kırmızıgül ile barışan Alişan, bu konu hakkında ilk kez konuştu. Kırmızıgül'ün evine geldiğini söyleyen Alişan, "Beni mahcup etti, hayatta her şey boş bundan sonra bu konularda daha hassas olacağım" dedi.

Şimdilerde Demet Akalın ile sabah programı sunan Alişan, önceki gün bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Geçtiğimiz gün programına katılan Mustafa Topaloğlu'nun yayın sonrası kalp krizi geçirmesi hakkında konuşan Alişan, "Bizim programa bağlandı. Bülent Ersoy ile barıştığını söyledi. Mustafa Topaloğlu, Bülent Ersoy'un kendisini aramasına çok sevindi" dedi.

"20 YIL SONRA GELİP BENİ MAHCUP ETTİ"

Milliyet'te yer alan habere göre, uzun yıllardır küs olduğu Mahsun Kırmızıgül ile barışması hakkında da konuşan Alişan, "Kendisi evime gelip beni mahcup etti. 20 sene sonra ilk kez oturup sohbet ettik. Hayat gerçekten boş biliyorsunuz. Deprem oldu o kadar insan öldü. İnsanın ekmeğine namusuna karışılmadıktan sonra barışılmayacak kimse yoktur. Hayatımda kazadan sonra sanat camiasından hiç tanımadığım o kadar insan beni arayıp mahcup etti ki... Ben de bundan sonra bu konularda daha hassas olacağım" ifadelerini kullandı.

ALİŞAN VE MAHSUN KIRMIZGÜL ARASINDA NE OLDU?

Merhum Hilmi Topaloğlu'nun kurucusu olduğu Prestij Müzik ile Mahsun Kırmızıgül, Özcan Deniz ve Alişan popüler haline geldi. O dönemde aynı sahneyi paylaşan sanatçılar şirketin iflasıyla farklı bir yol izledi. Ardından Kırmızıgül ile Alişan'ın arası açılmış ve küsmüşlerdi. İkilinin neden kavga ettikleri ve küstükleri net olarak bilinemedi ancak bir süre önce Alişan katıldığı bir programda Mahsun Kırmızıgül'ün babasına saygısızlık yaptığını ve bunu affedemeyeceğini belirtmesi üzerine tartışmanın çıkış noktası öğrenildi.

20 yıl sonra Mahsun Kırmızıgül ile barışan Alişan sessizliğini bozdu: Evime kadar gelip beni mahcup etti

Olay hakkında konuşan Alişan, "Çok yakın bir ortak arkadaşımızın düğününde karşılaştık. Ben gittim yanına bana böyle çok soğuk bir merhaba dedi. Sonra babam yanına gitti. Böyle bacak bacak üstüne atıp babamın suratına bile bakmadan bir 'Merhaba' dedi. Yani benim kafamdan aşağı kaynar sular döküldü" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mustafa Topaloğlu Mahsun Kırmızıgül Demet Akalın Alişan Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (54)

Necdet:

2 Şanslı kıro. Şansları yaver gitmiş kırolar

31
15
yanıtYanıtla
Ercan:

Faşist ve hastalıklı kafa..

yanıt0
yanıt0
Kironun Krali:

Necdet bey, Ulke senin gibi insanlarla zor adam olur. Neyi ekersen onu bicersin. Kendini gelistirmekte yarar var. Gec olmadan senden faydalan.

yanıt16
yanıt7
tr:

ee napak laaa bizene

26
3
yanıtYanıtla
dfdfdf:

allahin krolari . . . ne faydaniz oldu lan vatana millete . . .

21
8
yanıtYanıtla
Mustafa40:

sayende zengin oldular, bak açıp haberlerini okuyorsun!! demekki ne? sende takipçisin!! Buraya yorum yazanlar meraktan bu haberi okudular, şimdide karalamasınlar

yanıt0
yanıt0
malafat:

Lan bunlar zaten Türk deyil Ne vatanindan bahsediyorsun?

yanıt0
yanıt0
ref:

Alişan askerden kaxcmak icin 30 yaşından onra lisanslı futbbolcu oldu yurt dışında yaşadı alihanın cakması bir bir gr sevmem kaypağın teki

24
2
yanıtYanıtla
Sakaryalı TÜRK hatun:

Bu anlattığınızı bilmiyordum.

yanıt0
yanıt0
ılhsn ınal:

Alişan Yavuz Bingöl ikinizde Mahsun kırmizigul gibi olamassiniz

10
14
yanıtYanıtla
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title