Haberler

    #039;bursa Bülbülü'nün Özel Gösterimi Gerçekleşti

    Güncelleme:

    'Bursa Bülbülü'nün özel gösterimi gerçekleşti. Kahkahayla gözyaşlarının birbirine karıştığı ve birçok ünlü ismin katıldığı gösterimde, filmin sonunda ekip dakikalarca ayakta alkışlandı.

    Yapımcılığını BKM'nin üstlendiği, senaryosunu Ata Demirer'in yazıp aynı zamanda başrolünde olduğu ve Hakan Algül'ün yönetmen koltuğunda yer aldığı Disney+'ın yeni orijinal filmi ' Bursa Bülbülü'nün özel gösterimi dün gece gerçekleşti.

    Kahkahayla gözyaşlarının birbirine karıştığı ve birçok ünlü ismin katıldığı gösterimde, filmin sonunda ekip dakikalarca ayakta alkışlandı.

    Önceki akşam Maximum Uniq Hall'da gerçekleşen özel gösterimine Yılmaz Erdoğan, Demet Akbağ, Gülse Birsel, Cem Davran, Ertuğrul Özkök, Suzan Kardeş, Bedri Baykam, Sevcan Orhan, Alper Saldıran, Cezmi Baskın, Ahmet Selçuk İlkan, Betül Demir, Ceyhun Fersoy, Begüm Öner, Mustafa Topaloğlu, Aslıhan Malbora, Kaan Sekban, Esra Bilgiç, Gonca Vuslateri, Ege, Metin Uca, Coşkun Sabah, Sedef İybar, Emel Mütfüoğlu, Arif Pişkin gibi birçok ünlü isim katıldı.

    EN ÇOK YORULDUĞUM FİLM OLDU

    Gala öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ata Demirer, "Benim şahsen çalışırken en çok yorulduğum filmdi. Çünkü dönem filmi olduğu için biraz fazla çaba sarf ettik. Ama çok mutlu ayrıldık. Bu gecenin sonunda da herkesin çok mutlu olacağını hissediyorum." dedi.

    YARALARIMIZI SARMAYA ÇALIŞIYORUZ

    Geçtiğimiz aylarda tiyatro ekibiyle Merzifon'da kaza büyük bir kaza geçiren Ceyhun Fersoy, galaya eşi Begüm Fersoy ile geldi. Fersoy, "Son iki haftadır ayaklanmaya başladım. Ayak bileğimde kırıklar vardı. Kopuklar vardı. Çok şükür şu an ayaktayız. Yanınızdayız. Yanımızda olduğunuz içinde çok teşekkür ederiz. Ama içimizin acısı hiç bir zaman dinmeyecek. Çok sevdiğimiz arkadaşlarımızı kaybettik. Çok zor bir durum" dedi.

    Begüm Fersoy ise, "Gerçekten çok zor zamanlardı. Elimden geldiğince herkese destek olmaya çalıştım. Ama çok yakın bir arkadaşımızı kaybettik. Sözün bittiği yer burası. Yaralarımızı sarmaya çalışıyoruz. Bugünde destek olmaya geldik. İnşallah çok güzel bir film izleyeceğiz" dedi.

    HUKUK FAKÜLTESİ ÇOCUKLUK HAYALİM

    Oyuncu Esra Bilgiç de galadaydı. Aksiyon filmlerinde rol almak istediğini söyleyen Bilgiç, "Ben kadın kahramanı oynamak çok istiyorum" dedi. Oyunculuğunun yanı sıra Hukuk Fakültesi öğrencisi de olan Bilgiç, "Sınavlarım devam ediyor. O benim idealim. Bazı şeyler paradan çok daha önemli. Yargı mensubu olmak, avukat olmak, hakim olmak, savcı olmak bunlar çok önemli. Bunlar büyük bir ideal. Ben bunların çocukluğumdan beri hayalini kuruyorum" dedi.

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Bursa Bülbülü Bursa Magazin Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title