Haberler

Bile bile 36 bedenden 44'e çıktı! Ünlü şef Özlem Mekik yıllar sonra anlattı, tek bir amacı varmış

Güncelleme:

Haberler.com'un YouTube kanalında yayınlanan Haber Bahane programına konuk olan ünlü şef Özlem Mekik, erkeklerin kendisine bakmaması için 36 bedenden 44 bedene çıktığı ve her gün aynı kıyafeti giyerek işe gittiği günleri anlattı.

Gökay Kalaycıoğlu'nun sunumuyla Haberler.com'un YouTube kanalında yayınlanan Haber Bahane'nin bu haftaki konuğu ünlü sunucu ve şef Özlem Mekik oldu. İşletmeciliğini yaptığı restoranından bahseden Mekik, yıllarca neden aynı kıyafeti giyerek işe gittiğinden de bahsetti.

"KİMSE BANA BAKMASIN DİYE 36 BEDENDEN 44 BEDENE ÇIKTIM"

Gökay Kalaycıoğlu'nun "Kimse sana bakmasın diye 36 bedenden 44 bedene kadar çıkmışsın" demesi üzerine yaşadıklarını anlatan Mekik, "Kimse bana bakmasın diye her gün aynı kıyafeti giyerek işe gittim. Her gün siyah bir tayt ve siyah bir bluz giydim. Çok güzel paralar kazandım ama harcayacak bir yerim yoktu. Çünkü çalışmaktan hiç vaktim olmadı. 36 beden giyerken kendimi 44 bedene çıkardım. Bunu da kimse bana bakmasın, sadece işimi yapayım diye yaptım" dedi.

Bile bile 36 bedenden 44'e çıktı! Ünlü şef Özlem Mekik yıllar sonra anlattı, tek bir amacı varmış

"2013'TEN SONRA MAKYAJ YAPMAYA BAŞLADIM"

"Kendime aşkı hak görmedim" diyen Mekik, sözlerine şöyle devam etti: "2013'ten sonra anladım ki benim bir hayatım var ve bu hayata dönmek zorundasın dedim. Makyaj yapmaya başladım, kıyafetim düzenimi değiştirdim. Ama 44 bedene çıkmış ve güzelliğim gitmişti artık. Aileme obezite ameliyatı geçirmek istediğimi söyledim ama kabul etmediler ben de sormadan gidip oldum. 10 yıl boyunca içimdeki dişiyi öldürmüşüm çünkü bir erkek işi yapıyordum."

Bile bile 36 bedenden 44'e çıktı! Ünlü şef Özlem Mekik yıllar sonra anlattı, tek bir amacı varmış

Bile bile 36 bedenden 44'e çıktı! Ünlü şef Özlem Mekik yıllar sonra anlattı, tek bir amacı varmış

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title