Haberler

Alışveriş merkezinde görüntülenen Fahriye Evcen'in çantasının fiyatı dudak uçuklattı

Güncelleme:

Evlilikleriyle örnek çift olarak gösterine Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, önceki gün oğulları Karan ile bir alışveriş merkezinde objektiflere takıldı. Basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakarak uzaklaşan çiftten Evcen'in kombini dikkat çekti.

ÇANTANIN DEĞERİ DUDAK UÇUKLATTI

Günlük tarzıyla dikkat çeken Evcen, açık renk pantolon ve kazakla yaptığı kombinini yine aynı renklerde bir çanta ile tamamladı. Evcen'in kullandığı çantanın 36 bin 200 TL olduğu öğrenildi.

Alışveriş merkezinde görüntülenen Fahriye Evcen'in çantasının fiyatı dudak uçuklattı

EKRANLARA DÖNÜYOR

TRT ekranlarında yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin devamı niteliğinde Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinin kadrosunda yer alıyor.

Alışveriş merkezinde görüntülenen Fahriye Evcen'in çantasının fiyatı dudak uçuklattı

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Burak Özçivit Fahriye Evcen Haberler

Bakmadan Geçme

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (4)

oguz koçak :

NE HAZİN BİR DURUM Kİ ÜLKEMDE ÜNİVERSİTE BİTİREN MASTIR DOKTORA YAPAN İNSANLARIMIZ 5 KURUŞA MUHTAC KALIRKEN BİR OYUNCU BİR FUTBOLCU HAYAL EDEMİYECEGİMİZ KADAR COK PARA KAZANIYOR YADA SANAT USTASI EMEKÇİ ÖMRÜNÜ CÜRÜTSE EMEKLİ OLSA ANCA BİR CANTA PARASI KADAR BİR PARA ALIR HERHALDE YAZIK COK YAZIK

152
7
yanıtYanıtla
Ayse Kudret :

Öyle bir gün gelir ki, ararsin o Lüksü Fahriye Hanim. O zaman cogu pismaliklar ise yaramaz. Bir Yaprak Dökümü´n deki haline bak birde simdikine. Para insani ne hale getiriyor. Hepsi gösteristen ibaret.

77
11
yanıtYanıtla
Musa Kor:

Vay arkadaş şaka gibi böyle haberlere müsade bari vermeyin şu kıt kanaat geçinen emeğiyle akşama bir ekmeğini götürmeyi düşünen insanlara saygınız olsun. Şaka gibi ülkeye döndük arkadaş. Çok büyük marifetmiş gibi sanki bunun haberini bari vermeyin Allah aşkına

19
1
yanıtYanıtla
Başkan Ünsal:

Ondan sonra çıkarlar millet aç edebiyatı yaparlar güya duyarlı sanatçılar

11
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title