Haberler
BBC

Macron'un Yer Aldığı Fotoğraf Karesindeki Orta Parmak Hareketi Tartışma Yarattı

İran hükümeti, ülkede içeriği yanlış bir şekilde üretilen sahte içki nedeniyle 42 kişinin öldüğünü, 16 kişinin kör olduğunu açıkladı.

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un birlikte fotoğraf çektirdiği bir kişinin, fotoğraf çekilirken orta parmak hareketiyle poz vermesi tartışma yarattı.

Fotoğraf, Macron'un, Karayipler'deki Saint-Martin adasının Fransa'ya bağlı bölümünü ziyareti sırasında çekildi ve sosyal medyada paylaşıldı.

Fransız aşırı sağcı lider Marine Le Pen, sosyal medya paylaşımını 'affedilemez' diyerek eleştirdi.

Macron ise fotoğrafı, "Her ne sorunları olursa olsun tüm Fransız cumhuriyeti çocuklarını seviyorum" açıklamasıyla savundu.

Fotoğrafta el işareti yapan gencin yakın zamanlarda hapisten çıktığı belirtiliyor.

Fransız lider, bu hareketi yapmasından sonra genci, 'avarelik yapmayı bırakması ve hayatında daha fazla yanlış yapmaması' yönünde uyardığını söyledi.

Aktardığına göre Macron gence, "Annen bundan daha iyisini hak ediyor" dedi.

Macron, "Bunu yapabildi çünkü onlara güven verdim, onlara saygı gösterdim. Bu bizim cumhuriyetimiz" dedi.

Le Pen ise 'ne kadar kızgın olduklarını ifade edecek bir kelime bulunmadığını' belirtti ve ekledi: "Fransa bunu hak etmiyor."

Merkez sağ parti Cumhuriyetçiler'in üyesi Valerie Boyer ise tepkisini "Kendine gel Sayın Cumhurbaşkanı" sözleriyle gösterdi.

Olay, Fransız liderin, dört günlük Saint-Martin gezisinde geçen yılki kasırgadan etkilenen ada sakinleriyle görüşmesi sırasında yaşandı.

Macron, kasırga ardından yürütülen yardım ve yeniden imar çalışmalarına tepki gösterdi ve bu faaliyetler içindeki şirketleri işlerini ağırdan almakla suçladı.

BBC

Emmanuel Macron Fransa Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title