Haberler

Lüleburgaz'da Özel Olimpiyatlar Trakya Bölge Oyunları Gerçekleşti

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde Özel Olimpiyatlar Trakya Bölge Oyunları düzenlendi.

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde Özel Olimpiyatlar Trakya Bölge Oyunları düzenlendi.

Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisinde gerçekleştirilen spor oyunlarına çok sayıda davetli katıldı. Özel Olimpiyatlar saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.

Açılış konuşmasını yapan Özel Olimpiyatlar Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Civelek, "Özel çocuklarımızı sosyal hayatın içine çekebilmek amacıyla düzenlediğimiz etkinlikler Trakya Bölge Oyunları ile devam ediyor. Çocuklarımızın yaşıtlarıyla kaynaştıkları, birlikte yaşayıp yine beraberce kazanmanın mutluluğunu yaşadıkları bir ortam yaratmaktan dolayı mutluyuz. Ailemiz her geçen gün büyüyor. Ortak amacımız, onlar hakkında ki ön yargıları yıkıp aslında aralarında hiçbir fark olmadığını göstermek. Hep birlikte yüksek sesle hayat birlikte, oyun birlikte diyorlar. Hem kendileri mutlu oluyor hem de bize gelecek için umut veriyorlar" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından 120 özel sporcu ve partnerlerin katılımıyla atletizm ve karma futbol branşlarında performanslar sergilendi. - KIRKLARELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Trakya Bölgesi Kırklareli Lüleburgaz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title