Haberler

LİSE ÖĞRENCİSİ, YAZDIĞI ROMANINI TARLADA ÇAPA YAPARAK BİRİKTİRDİĞİ PARAYLA BASTIRDI

Güncelleme:

VAN'ın Erciş ilçesinde, lise son sınıf öğrencisi Yusuf Ceylan (18), boş zamanlarında hayalini kurduğu kitabını yazıp, tarlada çapa yaparak kazandığı parayla bastırdı.

VAN'ın Erciş ilçesinde, lise son sınıf öğrencisi Yusuf Ceylan (18), boş zamanlarında hayalini kurduğu kitabını yazıp, tarlada çapa yaparak kazandığı parayla bastırdı. Ceylan, romanını ilk olarak babasına hediye etti.

Vanyolu Mahallesi'nde yaşayan, Erciş Karakoyunlu Lisesi son sınıf öğrencisi Yusuf Ceylan, boş zamanlarında hayalini kurduğu kitabı yazıp, bir yılda tamamladı. Ceylan, kitabını, tarlada çapa yaparak biriktirdiği parayla bastırdı. Ceylan, 'Karanlığın Meşalesi Avcılar' adlı 136 sayfalık romanını da babasına hediye etti. Ceylan, Hep kendi kitabımı çıkarma hayalim vardı ve bunu hayata geçirmek istedim. Bir yıl boyunca büyük emek vererek bir roman yazdım. Kitabı çıkartmak için boş kaldığım zamanlarda tarlalarda yevmiyeci olarak çapa yapıp, paralarımı biriktirip kendi kitabımı çıkarttım dedi.

'HAYALİMİ GERÇEKLEŞTİRDİM'

Yazdığı romanı hediye edince babasının çok şaşırdığını ve duygulandığını belirten Ceylan, Kitap okumanın önemine dikkat çekmenin ne kadar önemli olduğunu babama yaşattığım için çok mutluyum. Annem ise yazdığım romanı kitapseverlere hediye etmemi söyleyince ben de parklarda oturan insanlara kitabımı hediye ettim. Bu hayalimi gerçekleştirdiğim için çok mutluyum diye konuştu.

'OĞLUMLA GURUR DUYUYORUM'

Bir ekmek fırınında usta olarak çalışan 3 çocuk babası Sait Ceylan (43) ise oğlunun yazdığı kitap için çok gururlandığını söyledi. İşleri gereği kitap okumaya fırsat bulamadığını belirten Ceylan, Bir gün elinde bir kitapla gelince şaşırdım. Yusuf kendi kitabını çıkartıp ilk bana hediye etti. Çok gururlandım. Yusuf, kitabı okumamı istedi. Ben de kendisine söz verdim bundan sonra kitap okuyacağımı söyledim. Allah emeklerini boşa çıkartmasın inşallah diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yusuf Ceylan Van Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title