Haberler

Trafik Kazası Geçiren Leyla'nın Babasından Yürek Burkan Sözler: Kızım Aklımdan Çıkmıyor

Güncelleme:

Ağrı'da 18 gün sonra cansız bedeni bulunan 4 yaşındaki Leyla Aydemir'in babası Nihat Aydemir, geçirdiği trafik kazası sonucu yaralandı. Tedavisi sonrası taburcu edilen acılı baba, "Hatalı bendim. Kızım aklımdan çıkmıyor" dedi.

Ağrı'nın Bezirhane köyünde Ramazan Bayramı'nın birinci kaybolan, 18 gün sonra da dere kenarında cansız bedeni bulunan 4 yaşındaki Leyla Aydemir'in babası Nihat Aydemir, trafik kazasında yaralandı. Kızının aklından çıkmadığını, dalgın bir şekilde yolun karşısına geçerken otomobilin çarptığını söyleyen Aydemir, "Hatalı bendim" dedi.

TEDAVİ SONRASI TABURCU EDİLDİ

Kaza, dün merkez Kağızman Caddesi'nde meydana geldi. Sürücüsü öğrenilemeyen 06 AAT 519 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan Nihat Aydemir'e çarptı. Yaralanan Aydemir, çağırılan ambulansla Ağrı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Vücudunda ezikler oluşan Nihat Aydemir, tedavisinin ardından taburcu edildi.

Trafik Kazası Geçiren Leyla'nın Babasından Yürek Burkan Sözler: Kızım Aklımdan Çıkmıyor

"KIZIM AKLIMDAN ÇIKMIYOR"

Dalgın bir şekilde yolun karşısına geçerken otomobili fark etmediğini belirten Nihat Aydemir, "Hatalı bendim. Yol, çalışma nedeniyle tek şeride düşürülmüş. Kızım aklımdan çıkmıyor. Dalgın bir halde karşıya geçerken kendimi yerde buldum. Ağrılarım var ama durumum iyi" diye konuştu.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Aydemir, kızı Leyla ile ilgili olarak soruşturmanın devam ettiğini belirtti

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ramazan Bayramı minik leyla Bezirhane Ağrı 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (22)

Talip ZEHİROĞLU:

Geçmiş Olsun Kardeşim. Başın Sağ Olsun

25
0
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Acıların en büyüğü:EVLAT ACISIDIR..adi adamlar masum savunmasız bir yavruyu katlederek ana babasına acıların en büyüğünü yaşattılar..ALLAH’ta o canilere azabın en şiddetlisini göstersin inşallah..amin

9
1
yanıtYanıtla
Necla:

Amin hocam.

yanıt2
yanıt0
Mert:

amin

yanıt2
yanıt0
ALİ:

Beter ol köpek. İnşallah acıdan ölürsün hayvan.

1
9
yanıtYanıtla
MELEK:

Biz bile unutamadık, unutamıyoruz. Babası annesi ne halde kimbilir. Çok acı yaşadıkları çokkk :(((

7
1
yanıtYanıtla
VATANSEVER:

Allah sabır versin, acını paylaşıyorum

7
1
yanıtYanıtla
Ayle:

Evladının ölmesi zaten büyük bi acı bide günlerce aç kala kala ölmesi insanı bitiriyor. Bizim yavrumuza 1 saat geç yemek versek vicdan azabı çekerken elalem acımıyor işte. Yorumlara bakınca şu cani zihniyettekiler klavye başında da içindeki kötülüğü dışa vuruyorlar

6
2
yanıtYanıtla
MEMATİ BAŞ:

AH BE GUZELLER GUZELI KUZUM SANA NASIL KIYDILARR NASILL? AKLIMA GELDIKCE NUTKUM DURUYORR BUNU YAPANI PARCALAMK ISTERDIM AMA ELDEN BIR SEY GELMIYOR BUDA ICIMI ACITIYORRR.

6
0
yanıtYanıtla
İHBR:

bir şey söyleyim mi? Bu insanlık dışı yorum yapanların, vicdansızca dalga geçenlerin o katillerden, o tecavüzcülerden hiçbir farkı yok ; hatta ellerine geçen ilk fırsatta içlerindeki vahşeti uygulayacaklar. Bu çok ciddi bir durum bence şimdiden bunların şikayet edilmesi ve polis tarafından gözetlenmesi gerekiyor. sadece bu haberin altına değil bütün hepsine yorum yapan yaratıklara yapılmalı.

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title