Haberler

    League of Legends 2021 Sezonu ödülleri ne zaman dağıtılacak?

    Güncelleme:

    Dünyada en çok çevrimiçi oyuncuya sahip oyun olan League of Legends 2021 Sezonu ödülleri ne zaman dağıtılacak ve sezon ne zaman tamamlanacak? sorularına yanıt verdi. İşte yakında tamamlanacak olan sezonun bitiş tarihi ve derecenize göre alacağınız ödüller!

    LEAGUE OF LEGENDS 2021 SEZONU ÖDÜLLERİ

    • League of Legends dereceli sezonu 16 Kasım 2021 yerel sunucu saatiyle 00.00'da sonlanıyor. Yani saat 23.59'da yükleme ekranındaysan (şampiyon seçimi ekranı değil), ödül ilerleyişinde sayılan son oyununu oynuyorsun demektir.
    • Ödüller 16 Kasım saat 00.00'daki aşamana göre hesaplanacak. Yani sezon boyunca ulaştığın en yüksek derecen değil, o saatteki derecen (ve yukarıda bahsettiğimiz son oyun) baz alınacak. O saatten önce gerçekleşen erimeler veya küme düşüşleri sayılacak. Eğer LP'nin eriyeceğini düşünüyorsan, oyun oynamanı tavsiye ederiz.
    • Eğer sezonu Altın veya üstünde bitirerek Şanlı Blitzcrank kostümünü kazandıysan ama şampiyona sahip değilsen, ödüller dağıtılırken Blitzcrank de otomatik olarak hesabına eklenecek.
    • Ustalık ve üstü 15 Kasım saat 23.45'te kilitlenecek. Tırmanış güncellemelerinden önce tamamlanmayan oyunlar sayılmayacak. Bu yüzden Ustalık Aşaması'na yükselmek için son dakikayı bekleme!
    • Sezon sonlandığında dereceli erimesi devre dışı bırakılacak.

    2021 SEOZUN ÖDÜLLERİNİ NE ZAMAN ALACAKSIN?

    Dereceli ödülleri bu yıl da görev sistemiyle dağıtılacak ve onları almak için yapman gereken tek şey giriş yapmak. Ödülleri 11.23 Yaması'yla birlikte 16 Kasım'da dağıtmaya başlanılacak ve bunlar 15 Aralık'a kadar tüm hesaplara verilmiş olacak.

    DERECELİ SİHİRDAR VADİSİ TEKLİ/ÇİFTLİ VE ESNEK SIRA

    Sihirdar Vadisi Tekli/Çiftli ya da Esnek'te Altın veya üstüne ulaşan her oyuncu Şanlı Blitzcrank kostümü kazanacak. Bu yıl her iki sıra için de özgün Şanlı Blitzcrank renkleri veriyoruz. Tekli/Çiftli ve Esnek sırada Platin ve üstüne yerleşen oyuncular, söz konusu sıralardaki önceki renkleri de alacak. Yani her zamanki gibi, Altın'dan daha yukarıda bir aşamaya ulaştıysan ilave kostüm renkleri de alacaksın (Altın'ın üzerindeki her bir derece için farklı bir renk! Yapabilirsin, sana inanıyoruz!).

    SİHİRDAR VADİSİ SIRALARI 2021 SEZONU ÖDÜLLERİ

    • Demir: Dereceli simgesi, dereceli profil görseli çerçevesi, Blitzcrank için kalıcı 1. Seri Ebedi
    • Bronz: Dereceli simgesi, dereceli profil görseli çerçevesi, Blitzcrank için kalıcı 1. Seri Ebedi
    • Gümüş: Dereceli simgesi, dereceli profil görseli çerçevesi, dereceli çerçevesi, Blitzcrank için kalıcı 1. Seri Ebedi
    • Altın: Dereceli simgesi, dereceli profil görseli çerçevesi, dereceli çerçevesi, Şanlı kostüm, Blitzcrank için kalıcı 1. Seri Ebedi
    • Platin: Dereceli simgesi, dereceli profil görseli çerçevesi, dereceli çerçevesi, Şanlı kostüm, Şanlı kostüm rengi (aşamaya göre), Blitzcrank için kalıcı 1. Seri Ebedi
    • Elmas : Dereceli simgesi, dereceli profil görseli çerçevesi, dereceli çerçevesi, Şanlı kostüm, Şanlı kostüm rengi (aşamaya göre), Blitzcrank için kalıcı 1. Seri Ebedi
    Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız
    • Ustalık : Dereceli simgesi, dereceli profil görseli çerçevesi, dereceli çerçevesi, Şanlı kostüm, Şanlı kostüm rengi (aşamaya göre), Blitzcrank için kalıcı 1. Seri Ebedi
    • Üstatlık : Dereceli simgesi, dereceli profil görseli çerçevesi, dereceli çerçevesi, Şanlı kostüm, Şanlı kostüm rengi (aşamaya göre), Blitzcrank için kalıcı 1. Seri Ebedi
    • Şampiyonluk : Dereceli simgesi, dereceli profil görseli çerçevesi, dereceli çerçevesi, Şanlı kostüm, Şanlı kostüm rengi (aşamaya göre), Blitzcrank için kalıcı 1. Seri Ebedi

    Sihirdar Vadisi dereceli ve takdir sezonu, 11.22 Yaması'nın son gününde yerel saatle 23.59'da sona erecek. Dereceli ödülleri, Çin dışındaki tüm sunucularda 11.23 Yaması esnasında 16 Aralık tarihine kadar dağıtılacak. Çin sunucusundaki oyuncularsa ödüllerini 11.24 Yaması'nda alacak.

    Clastwh sezonu Güney Doğu Asya ve Çin dışındaki tüm sunucularda 11.22 Yaması'nın son gününde yerel saatle 23.59'da sona erecek. Bu bölgelerin Clash ödülleri 11.23 Yaması boyunca ve 16 Aralık tarihine kadar dağıtılacak.

    Kaynak: Playerbros / Gamegar

    Çin Halk Cumhuriyeti Haberler

    Bakmadan Geçme

    Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title