Haberler

"Lapseki Kirazının Coğrafi İşaret Tescili ve Marka Değeri" Projesi

Proje kapsamında düzenlenen logo yarışması sonuçlandı

"Lapseki kirazının coğrafi işaret tescili ve marka değeri" projesi kapsamında düzenlenen logo yarışması sonuçlandı.

Türkiye genelinde 20 kişinin katıldığı yarışmada birinciliği Konya Meram Atatürk Kız Meslek Lisesi Grafik Tasarım Öğretmeni Erhan Koçak, ikinciliği Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Güzel Sanatlar Grafik Bölümü 2. sınıf öğrencisi Ayşenur Pehlivanoğlu, üçüncülüğü ise ÇOMÜ öğretim görevlisi Mehmet Engin Özen kazandı.

Yarışmanın birincisinin katılmadığı törende diğer dereceye girenlere ödülleri verildi.

Kaymakam İsmail Ayhan Tavlı, daha önce Lapseki'nin önemli ürünleri arasında yer alan şeftali için logo yarışması düzenlediklerini belirterek, "Türkiye'nin önemli kiraz üretim merkezleri arasında yer alan Lapseki'de kirazın rekabet gücünün kuvvetlendirilmesi, ihracat potansiyelinin artırılması, ürünün iç ve dış pazarda daha iyi tanıtımı, ürünün hak ettiği marka değerini kazanması bu projenin hedefleri arasında yer almaktadır" diye konuştu.

Kaymakam Tavlı'nın makamında gerçekleştirilen ödül törenine, ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Feyzi Uğur, Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Didem Çatal, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Rıza Tekin ile İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hatice Ceren de katıldı. - Çanakkale

Kaynak: AA / Yerel

Uğur Güzel Türkiye Lapseki Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title