Haberler

Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın güzel oyuncusu Aslıhan Güner sesiyle mest etti

Güncelleme:

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin başrol oyuncusu Aslıhan Güner güzel sesiyle hayran bıraktı. Güner söylediği Karadeniz şarkısı ile takipçileirndne tam not aldı.

Show TV ekranlarının yeni dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde Yıldız karakterine hayat veren Aslıhan Güner, yeteneği ile kendine hayran bıraktı.

KARADENİZ ŞARKISI SÖYLEDİ

Dizide güzelliği ve performansıyla dikkatleri üzerine çeken Aslıhan Güner, Karadeniz şarkısı söyledi. Güzel oyuncu sesiyle hayranlarının bir kez daha gönlünü fethetti. Güzel oyuncunun paylaşım rekoru kıran videosuna ise beğeni yağdı.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın güzel oyuncusu Aslıhan Güner sesiyle mest etti

KUZEY YILDIZI İLK AŞK'IN KONUSU

Dizide otuzlu yaşların ortasında alımlı, inatçı, tuttuğunu koparan bir kadını canlandıran Aslıhan Güner, başrolü başarılı oyuncu İsmail Demirci ile paylaşıyor.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın güzel oyuncusu Aslıhan Güner sesiyle mest etti

Yapımcılığını Süreç Film'in üstlendiği, yönetmen koltuğuna Ersoy Güler'in oturduğu dizide Kuzey ve Yıldız'ın aşk hikayesini romantik, komik ve macera dolu bir anlatımla seyirciyle buluşturuyor. Yayınlandıktan sonra oldukça beğenilen dizide Toygan Avanoğlu, Cezmi Baskın, Zeynep Kankonde, Hüseyin Soysalan, Uğur Demirpehlivan gibi birçok başarılı isim de rol alıyor.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın güzel oyuncusu Aslıhan Güner sesiyle mest etti

ASLIHAN GÜNER KİMDİR?

17 Aralık 1987'de dünyaya gelen Aslıhan Güner, çocukluk yıllarından itibaren hayalini kurduğu oyunculuğa Barış Manço Kültür Merkezi'nde gördüğü eğitimle adım atmıştır.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın güzel oyuncusu Aslıhan Güner sesiyle mest etti

Aslıhan Güner'in henüz 16 yaşındayken The İmam filmi ile başlayan ekran macerası, Selena, Çemberimde Gül Oya, Kuzey Rüzgarı, Asi, Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam, Her Şey Yolunda Merkez, Kızıl Elma, Kehribar ve Diriliş: Ertuğrul ile devam etti. Güner, The İmam, Sümela'nın Şifresi, Moskova'nın Şifresi: Temel, Ver Kaç ve Akıllara Seza adlı sinema filmleriyle beyazperde de başarısını ortaya koydu.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın güzel oyuncusu Aslıhan Güner sesiyle mest etti

2002 yılından beri ekranlarda yer alan oyuncu asıl çıkışını Diriliş Ertuğrul dizisinde oynadığı Karaca karakteriyle yakaladı.

Türkiye'nin yanı sıra Orta Doğu'da da çok geniş bir kitlesi bulunan ünlü oyuncu, şu sıralar Ordu'da çekilen ve Show TV ekranlarında yayınlanan 'Kuzey Yıldızı' dizisinde başrolde yer almaktadır.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Aslıhan Güner Karadeniz Haberler

Bakmadan Geçme

Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 24 Nisan dün gece deprem mi oldu? ZTK Ankaragücü- Beşiktaş maçı kaç kaç bitti? Maçı kim kazandı? Rövanş maçı ne zaman oynanacak? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? Açıklama yaptılar mı? Kameralara yakalanan çiftten açıklama geldi mi? DEM Parti kapatılacak mı? Bakan Tunç konu ile ilgili ne söyledi? İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri kim oldu? Fikri Doğan kimdir? 24 NİSAN HAVA DURUMU: 24 Nisan'da hava nasıl olacak? Afrika tozları Türkiye'ye mi geliyor?
500

Yorumlar (164)

COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Yöremden soğudum lan yeminle,mümkünse bizim yöreden söylemeyin bi daha şive yapıcam diye daha da itici olmayın

5
1
yanıtYanıtla
:

COŞKUN sen beğenmiyor olabilirsin ama şive konuşma dersleri alıyor şimdiye kadar bu kadar inandırıcı bir KARADENİZ dizisi olmadı bence hakkını veriyor. . ASLIHAN HANIM. . . daha iyisini bulamazsın zaten. başka söze gerek yok

yanıt2
yanıt5
Tim0135:

Gına geldi artık Karadeniz dizilerinden!

4
1
yanıtYanıtla
DEME BEYA,,,,,,,,,,,,,,,:

SEN GİT DE TOM VE JERRY İZLE, , , , , , , ÇOCUK, , , , , , , , , SENDE, , , , , , , , , , , , ,

yanıt3
yanıt3
WWWWWWWW:

biz de senden bıktık gına geldi senden artık, , , , , , , boşsun boş, , , , , , , , , ,

yanıt0
yanıt0
000000000000000000000000:

kes be dangalak, , , ne anlarsın be diziden, , , , , , ,

yanıt0
yanıt0
YEŞİL MAVİİİİİİİİİİ:

COŞKUN denen dangalak, , , sen bari sus, , , , , yapmacık, , KARADENİZLİ, , , sende, , , , , , , , , ,

yanıt0
yanıt0
ERBALTA,,,,,,,,,,,,,,,:

KES LAN, , , İZLEME, , MECBURMUSUN, , SANKİ, , , , , , , , , , ,

yanıt0
yanıt0
KARDENİZLİLER ÜLKENİN ÇİMENTOSUDUR......:

KARADENİZLİ OLMAK AYRICALIKTIR. . . SELAM OLSUN. . KARADENİZİN CEFAKAR FEDAKAR GÜZEL İNSNLARINA. . . . . . . MAVİ YEŞİLİNE. . YAYLALARINA. . . AKARSULARINA. . . GÖLLERİNE. . . . . . .

yanıt0
yanıt0
YORUMCU,,,:

arkadaşım sen izleme, izlemek zorunda değilsin. ama milyonlar sevdi ve seyrediyor. sen eksik olsan ne yazar, , , sen TRT çocuk izle bence, , ,

yanıt0
yanıt0
Tüm 164 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title