Haberler

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 1. bölümüyle bu akşam! Kuzey Yıldızı İlk Aşk oyuncu kadrosu

Güncelleme:

Kuzey Yıldızı İlk Aşk ilk bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Ersoy Güler'in yönetmenliğinde hazırlanan Show TV'nin yeni dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk 1. bölüm fragmanı yayımlandı. Başrollerini Aslıhan Güner ve İsmail Demirci'nin paylaştığı Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin oyuncuları ve konusu…

Yapımcılığını Süreç Film'in üstlendiği Kuzey Yıldızı İlk Aşk Show TV'de 1. bölümüyle Cumartesi akşamı seyirci karşısında olacak. Güçlü oyuncu kadrosuyla yeni sezonun iddialı yapımlarından biri olarak kısa süre önce tanıtım filmi paylaşılmıştı. Peki, Kuzey Yıldızı İlk Aşk konusu ne, ne zaman? Kuzey Yıldızı İlk Aşk oyuncu kadrosu…

1. BÖLÜM FRAGMANI YAYIMLANDI

Yayımlana fragmanda: Kuzey, 3 kızı ile birlikte memleketine döner ancak köylü onun gelişinden pek de hoşnut değildir. Öte yandan evde kızları, elinde silahla Kuzey'in ilk aşkı Yıldız karşılar. Genç ve güzel 3 tane kızın Kuzey'in çocukları olduğunu duyan Yıldız ne yapacağını şaşırır. Kuzey, yeni bir hayata başlamak için çocukluğunun geçtiği evi tamir etmeye başlar. O sırada Yıldız, çabalarının boşuna olduğunu ve burada onu barındırmayacağını söyler. Yıldız, dinmeyen aşkına karşı koyabilecek mi?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 1. bölümüyle bu akşam! Kuzey Yıldızı İlk Aşk oyuncu kadrosu

KUZEY YILDIZI İLK AŞK KONUSU

Dizide, Kuzey ile Yıldız oldukça inatçıdır ve Yıldız, Kuzey'i, kendini bildi bileli sever. Aileler de ezelden beri dost olunca Kuzey'le Yıldız'a söz yüzüğü takılır. Kuzey, üniversite okumak için İstanbul'a gittiğinde tüm sözlerini unutur, yeni aşklara yelken açar. Bu durum, ailesi ve Yıldız tarafından öğrenildiğinde ise, Kuzey, kendi ailesi dahil köydeki herkes tarafından dışlanır. Yıldız, Kuzey'in ona yaptıkları karşısında kalakalmış, bunun acısını, bir an olsun unutmamıştır.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 1. bölümüyle bu akşam! Kuzey Yıldızı İlk Aşk oyuncu kadrosu

OYUNCU KADROSU

Karadeniz'in görülmeye değer şehirlerinden Ordu'da geçen Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin başrollerini Aslıhan Güner ve İsmail Demirci paylaşırken, dizide Toygan Avanoğlu, Cezmi Baskın, Zeynep Kankonde, Hüseyin Soysalan, Uğur Demirpehlivan gibi birçok başarılı isim de rol alıyor.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 1. bölümüyle bu akşam! Kuzey Yıldızı İlk Aşk oyuncu kadrosu

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 1. bölümüyle bu akşam! Kuzey Yıldızı İlk Aşk oyuncu kadrosu

Kaynak: Haberler.com / Gündem

İsmail Demirci Aslıhan Güner Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title