Haberler

Kutso Kaş'ta Belediye Başkan Adaylarını Bir Araya Getirdi

Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) tarafından Kaş'ta düzenlenen toplantıda, Kaş Belediye başkan adayları bir araya geldi.

Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) tarafından Kaş'ta düzenlenen toplantıda, Kaş Belediye başkan adayları bir araya geldi.

KUTSO tarafından Kaş Akçagerme Sosyal Tesislerinde düzenlenen genişletilmiş meslek komitesi toplantısına, CHP Antalya Milletvekili Aydın Özer, Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer ile AK Parti Kaş Belediye Başkan adayı Mutlu Ulutaş, CHP Belediye Başkan adayı Hayri Süt, Demokrat Parti Belediye Başkan adayı Erol Demirhan, Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Hamza Karaağaç ve bağımsız belediye başkan adayı Ahmet Muhsin Tüzer, KUTSO meclis üyeleri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

KUTSO Başkanı Murat Hüdavendigar Günay, Kaş'ın tarih boyunca demokrasi örneği olduğunu, bugün yine Kaş'ta demokrasi şöleni yaşadıklarını bildirdi.

CHP Antalya Milletvekili Aydın Özer de KUTSO'nun Batı Antalya'nın birleştirici gücü olma iddiasını ciddiyetle gerçekleştirdiğini, toplantıyla bir kez daha gördüklerini söyledi.

Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer de KUTSO'nun Kaş'ta Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ve sivil toplum kuruluşları ortak hizmet binası gibi önemli projeleri yürüttüğünü, kendilerinin de bu çalışmalara destek verdiklerini dile getirdi.

Konuşmaların ardından toplantıya katılan belediye başkan adayları Kaş'ın sorunlarından ve yapmayı planladıkları projeleri anlattı.

Kaynak: AA / Güncel

Kumluca Antalya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title