Haberler

Kütahya İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'nde Yeni İş Sezonu Başladı

Kütahya İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği, 2012 yılı iş sezonuna, Vali Kenan Çiftçi ve protokolün katılımıyla start verdi.

Kütahya İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği, 2012 yılı iş sezonuna, Vali Kenan Çiftçi ve protokolün katılımıyla start verdi.

Düzenlenen törene Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Sami Fındıkoğlu, Belediye Başkan Vekili Halil Toklu, Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Çınar, Ağır Ceza Reisi Nuh Kalkan, Baro Başkanı Av. Sabit Özdoğlar, Vali Yardımcısı Metin Selçuk, İl Özel İdare Genel Sekreteri

Salih Akkaya, İl Genel Meclis Başkanı Seyit Ömer Durmuş, KÜTSO Başkanı Nafi Güral, Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Altınkaya, Kaymakamlar, İl Genel Meclis Üyeleri, daire müdürleri, iş adamları ve personelin katıldı.

Törende sezonlarının 12 ay boyunca kapanmadığını bugünün ekip çalışmasına dayalı arazi çalışmalarının yoğunlaştığı zaman diliminin başlangıcı olduğunu ifade eden İl Özel İdare Genel Sekreteri Salih Akkaya; "Aslında il Özel idaresi olarak biz, sezonu hiç kapatmıyoruz. Bir önceki yılın iş mevsimi bitiyor, kar temizliği başlıyor, kar yağışı az olur, iklim elverirse yol onarım ve stabilize çalışmaları devam ediyor. Bu kış mevsiminde bildiğiniz gibi, son 30-40 yılın en yoğun kar yağışını yaşadık. Bu yıl 12.800 km kar temizliği yapılmış ve 230.000 litre akaryakıt harcanmıştır. Bu değerler bir önceki yıldaki kar temizliği çalışmalarının 4 katı olarak gerçekleşmiştir. Kar temizliği çalışmalarında köy yolları dışında Karayolları şube şefliğine ve Kütahya Belediyesine de destek verdik. Bunun yanında; Eskişehir, Afyonkarahisar ve Tavşanlı kara yollarının bakım onarımının yapılması için; 12 araç ile 1.5 aya yakın bir çalışma ile destek sağlanmıştır" dedi.

Kar mücadelesinde bile köy köy, belde belde dolaşarak ekiplerin nasıl çalıştığını bizzat kendisinin de gördüğünü kaydeden Vali Kenan Çiftçi, "Bizim beraberimizde çalışan İl Özel İdare Genel Sekreterimiz, memurlarımız ve işçilerimizde hakikaten sanki bir ailenin efradı gibi çalıştılar. Hem plan yapıldı, hem yerinde görüldü ve bizzat özümseyerek yapıldı. Kütahya'da yaşayan herkes bir aile eğer biz bir aile gibi davranır, aile gibi işlerimize bakar, aile gibi planlamamızı yapar ve aile gibi çalışırsak muvaffak oluruz.

Bu yıl hasletten kar mücadelesinde ben Özel İdare ve ekiplerini canı gönülden tebrik ediyorum. Onlarla beraber, yüreği beraber çarpan tüm arkadaşlarımı canı gönülden tebrik ediyorum çok güzel çalıştılar ve hiç kimsenin yolunu da kapalı bırakmadılar. Kütahya'da göreve başladığımda Genel Sekreterimizden bazı plan ve projelerin yapılması istemiştik arkadaşlar iki ay içinde ellerinden gelen çalışmayı yaptılar ve paramızın haricinde ekstra para aldık. Onları da yapmaya başladık ve yapıyoruz. Bunda da hasletten sayın Başbakanımızın ve Bakanlarımızın bizatihi katkıları ve verdikleri ekstra paralarda oldu. Bunun maliyeti sadece geçen yıl itibariyle 20 Milyon TL'yi buldu. Ben huzurunuzda bu paraları veren başta sayın Başbakanımız ve Bakanlarımıza, bu konuda destek olan milletvekillerimize de huzurlarınızda teşekkür ediyorum.Bir diğer çalışma alanımız olan KÖYDES'ten de birçok çalışmalar gerçekleştirdik. Bu konuda da özellikle Kaymakam arkadaşlar ve onlarla çalışan muhtarlar ile il genel meclis üyeleri hakikaten ihtiyaç olan noktaları belirlediler ve o ihtiyaç olan noktalarda da bu yatırımlar yapıldı. 2011 yılında da KÖYDES'den planlanan çalışmanın neredeyse iki katı hizmet yapıldı. Ben bu konuda emeği geçen kaymakamlara, il genel meclis üyelerine, muhtarlara ve bize destek olan arkadaşlara huzurunuzda teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından yaptıkları hizmetlerden dolayı İl Encümen Üyeleri Musa Yılmaz, Ali Uysal, Celal Çelik, İbrahim Kılıç ve Mehmet Yıldız'a Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Sami Fındıkoğlu, Belediye Başkan vekili Halil Toklu, Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Çınar ve Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Nuh Kalkan tarafından plaket takdim edildi.

(EFE-

02.04.2012 23: 33: 39

TSI

NNNN - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kenan Çiftçi Halil Toklu Kütahya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title