Haberler

Kütahya'da Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu

Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir ile eşi Münevver Nayir, Cumhuriyet Bayramı sebebiyle resepsiyon verdi.

Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir ile eşi Münevver Nayir, Cumhuriyet Bayramı sebebiyle resepsiyon verdi.

Vali Ahmet Hamdi Nayir ve eşi Münevver Nayir'in ev sahipliğinde Polis Evinde düzenlenen resepsiyona, AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Bülent Tatkan, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz, Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Celal Yücel, İdare Mahkemesi Başkanı Mustafa Bilici, Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören, Baro Başkanı Ahmet Atam, Vali Yardımcıları Sedat Oktar, Kenan Eskin, Arif Yalçın, Ali Bezirgan, İl Jandarma Komutanı Albay Tayfun Dündar, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik, MHP Kütahya İl Başkanı Ferhan Yıldırım, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, askeri erkan, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile protokol üyelerinin eşleri katıldı.

Konuklarını tek tek kapıda karşılayan Vali Ahmet Hamdi Nayir ile eşi Münevver Nayir, daha sonra salonu gezerek herkesin Cumhuriyet Bayramı'nı tebrik ettiler.

Katılımlarından dolayı konuklarına teşekkür eden Vali Ahmet Hamdi Nayir, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Birlik ve beraberliğin emanet edilen değerleri korumada önemli bir yeri olduğunun altını çizen Vali Nayir, "Sahip olduğumuz kıymetler içerisinde önemli bir yeri olan demokrasi nimetinin vücut bulmuş, ete kemiğe bürünmüş hali olan Cumhuriyetimize kavuşmamızın 94. yıl dönümü münasebetiyle devam eden programların sonuncusu bu sene için. Bayram törenimizi yaptık, tebrikatımızı kabul ettik ve sizlerin katılımıyla burada birlik ve beraberlik görüntüsü içerisinde resepsiyonumuzu da tamamladık. Her birinize ayrı ayrı davetimize icabet ettiğiniz için teşekkürlerimi iletiyorum. Buradaki bu görüntümüz ülkemiz için ve Kütahya'mız için çok önemli. Bizler birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz müddetçe, bize emanet edilen değerleri de koruyacağız. Bize emanet edilen değerlerin içerisinde de Cumhuriyet önemli bir yer tutuyor. İnşallah gelecek yıllardaki 29 Ekim törenlerinde Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında sağlık, sıhhat içerisinde tekrar bir araya gelmeyi diliyor, teşriflerinizden dolayı hepinize saygılarımı arz ediyorum" diye konuştu. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Hamdi Nayir Ak Parti Kütahya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title