Haberler

Kuşadası'nda 14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel tacizde bulunan 1'i avukat 6 kişi tutuklandı

Güncelleme:

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde 14 yaşındaki bir kıza cinsel tacizde bulundukları iddiasıyla gözaltına alınan 1'i avukat 6 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İhbar üzerine harekete geçen Kuşadası polisi, 14 yaşındaki kız çocuğu S.K.'nın ifadesine başvurdu. S.K.'nın alınan ilk ifadesinde, avukat M.M.K. ile beraberindeki 5 kişinin ismini verdi.

6 KİŞİ TUTUKLANARAK SÖKE CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Gözaltına alınan 6 kişi emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin gizlilik içinde yürüttüğü operasyon sonucu adliyeye sevk edilen avukat M.M.K. ile kimlikleri açıklanmayan 5 kişi tutuklanarak Söke cezaevine gönderildi.

YENİ GÖZALTILAR OLABİLİR

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü, yeni gözaltıların olabileceği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hisarcık Kuşadası Güncel Haberler

500

Yorumlar (9)

Kurulusdirilisuyanis:

2001 oncesi boyle olaylar yoktu ummet olduk bunlar basladi ilginc

7
3
yanıtYanıtla
yorumcu:

evet ama bu pislikler müslüman olmayan berduşların içinden çıkıyor hep. dikkatini çekerim yer: Kuşadası!! malum muhalefet bu tür pislikleri güzel beslediği, koruduğu ve kolladığı için hepsi cüretkar. .

yanıt1
yanıt0
ADİLCE:

Manevi eğitim yoksunları.

5
0
yanıtYanıtla
abdullah:

kimyasal Hadım cezası ivedi kazanmalı

4
1
yanıtYanıtla
vatandaş:

kadının beyanı esas ama bir iftira atılabilmesi içinde bu kişilerin mutlaka görüşüyor olması gerekir öyle hiç bir araya gelmediği birine de iftira atılamaz nerede ne zaman soruları işi çözer hiç bir kadın yan yana gelmediği birine iftira atamaz

3
1
yanıtYanıtla
Reis:

Nasil bu gidis iyimi.

4
0
yanıtYanıtla
62846284:

Kadının sadece beyanı esas alınmasın belkide iftiradır tıpkı not yukseltmeyen öğretmene yapılanlar gibi. İstanbul sözleşmesnin aksine kadında yalan söyleyebilir

4
0
yanıtYanıtla
Kasımpaşa:

Bu durumu kullanan o kadar çok kişi var ki.

yanıt0
yanıt0
Reziller:

Bizim müminlerden uzak

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title