Haberler

Kuruluş Osman dizisi oyuncu kadrosunu genişletiyor! 3 yeni isim daha katıldı

Güncelleme:

Ekranların sevilen dizisi Kuruluş Osman'ın oyuncu kadrosuna 3 yeni isim katıldı. Kuruluş Osman'ın 19. bölümünde, Osman Bey'in amcası Sungur Tekin rolüyle Sezgin Erdemir, Dündar Bey'in oğlu Bahadır rolüyle Çağkan Çulha ve Moğol komutanı Böke rolüyle Atılgan Gümüş ilk kez seyirci karşısına çıktı.

Kuruluş Osman'ın çarşamba akşamı ekrana gelen ondokuzuncu bölümü günü tüm reyting kategorilerinde zirvede kapatırken, dizinin kadrosuna katılan yeni oyuncular izleyicide heyecan yarattı.

Kuruluş Osman dizisine 3 yeni isim daha katıldıSezgin Erdemir

Osman Bey'in amcası Sungur Tekin rolüyle dizinin kadrosuna katılan Sezgin Erdemir, 'Kuruluş Osman' hayranları tarafından sosyal medyada coşkuyla karşılandı.

Kuruluş Osman dizisine 3 yeni isim daha katıldıÇağkan Çulha

Hikayeye Dündar Bey'in oğlu Bahadır rolüyle dahil olan Çağkan Çulha ise Kayı Obası'nda dengeleri değiştirmeye aday.

Kuruluş Osman dizisine 3 yeni isim daha katıldıAtılgan Gümüş

19'uncu bölümde ayrıca Moğol komutanı Böke rolüyle Atılgan Gümüş de ilk kez seyirci karşısına çıktı.

KURULUŞ OSMAN 20. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Dizinin 20'inci bölüm fragmanı 'Kuruluş Osman' hayranlarında büyük heyecan yarattı. Kayı Obası'nda gerilim günden güne artarken, fragmanda yer alan Osman Bey'in "Öyle kolay can vermek yok evvela hesap vereceksin" sözleri merak yarattı.

"Kayı Obası'ndaki kaçınılmaz hesaplaşmanın neticesi ne olacak", "Obadan ayrılan Bala Hatun, Osman Bey'den vaz mı geçti", "İtibar kaybına uğrayan Dündar, oğlu Bahadır'la birlikte nasıl bir oyun kuracak", "Osman Bey, Dündar ve destekçilerine ne yapacak" soruları 20'nci bölümde yanıt bulacak.

Kuruluş Osman dizisine 3 yeni isim daha katıldı

Kuruluş Osman dizisine 3 yeni isim daha katıldı

Kuruluş Osman dizisine 3 yeni isim daha katıldı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Atılgan Gümüş Çağkan Çulha Erdemir Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500

Yorumlar (56)

Jonas Walker:

Bu gibi saçma diziler kalksın yerine Amerikan dizileri gelsin.

1
22
yanıtYanıtla
Vatansever:

Bunca zaman amerikan filimleri izledikde de ne oldu hiç degilse tarihimizı ögreniyoruz sizin gibi dünyayı batırmıyoruz superman ile örümcek adamı mi seyredelim

yanıt4
yanıt0
Gönül:

Ertuğrul bey nezaman katılacak kuruluş osmana yeter artık beklediğimiz çok özledik Ertuğrul beyi ertugrul bey olmadığı zmn dizinin tadı olmuyor neolur başlasın artık

17
3
yanıtYanıtla
Ayhan bulut:

Ertuğrul ve turgut suz tadı tuzu yok

16
2
yanıtYanıtla
Ali can:

Ertuğrul gaziyi bekliyoruz

14
2
yanıtYanıtla
Mahmut:

Zeynayı Herkül’ü kaptan amerikayı ve buna benzer saçma sapan dilimleri hayranlıkla izleyip bu tür dizilere çamur atmak ancak salakların işidir. Biraz sahip çıkın bu tür şeylere

13
3
yanıtYanıtla
KUBRAT:

Dizi iyi emme çoğu yerde gerçekleri yansıtmıyor. Mesela Moğol komutanı Böke, Osman beyden kacıyor. Moğol komutanı ölür ama asla kaçmaz.

5
10
yanıtYanıtla
Fevzi:

Cengiz han in bi lafi vardir l. Kazanamayacagini anladigin an kacmamak aptalliktir. Bilmeden konusmayalim hatta bunu 3 4 bolum once balgay da cengizhan adina soylemisti.bilmeden yorum yapmayalim.

yanıt8
yanıt3
Aslı:

HASTASIYIM BU DİZİNİN. HİÇ KAÇIRMADAN İZLİYORUM. DİRİLİŞ ERTUĞRUL DİZİSİNİDE BAŞTAN SONA TÜM BÖLÜMLERİNİ İZLEDİM. EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM.

9
4
yanıtYanıtla
Mustafa cetınkaya:

Agzıniza yuregınıze saglık hemfikir olarak sonuna dek katılıyorum

yanıt0
yanıt1
Tüm 56 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title