Haberler

Kuruluş Osman'a damga vuran sahne! Osman Bey, Subutay'ın cezasını kesti

Güncelleme:

ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman'ın 26. bölümü yayınlandı. Kuruluş Osman'ın yeni bölümüne Osman Bey'in Moğol Komutanı Subutay'ın boğazını keserek öldürdüğü sahne damga vurdu.

5 sezon boyunca TRT ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul'un devamı niteliğinde olan Kuruluş Osman dizisi, heyecan dolu sahneleri ile izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor.

ATV'nin reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman, 26. bölümüyle izleyicilerle buluştu. Kuruluş Osman'ın yeni bölümüne Osman Bey ile Subutay arasındaki sahne damga vurdu.

Kuruluş Osman'a damga vuran sahne! Osman Bey, Subutay'ın cezasını kesiyor

"SİZİN SONUNUZ BİZİM ELİMİZDEN OLACAK"

Osman Bey, Kayı Obası'na saldırmak için Sofia ile işbirliği yapan Moğol Komutanı Subutay'ı yakalamak için plan yapar ve oyunlarını bozar. Subutay'ı öldürmek için oba halkının önüne getiren Osman Bey, "İşgal diye gelenler geldikleri gibi giderler" diye konuştu. Subutay ise Osman Bey'in sözlerine "Bu diyarlara kadar kaçtınız. Ne değişti? Yine geldik yine bulduk. Sizin sonunuz bizim elimizden olacak." ifadeleriyle karşılık verdi.

Kuruluş Osman'a damga vuran sahne! Osman Bey, Subutay'ın cezasını kesiyor

SUBUTAY'IN CEZASINI KESTİ

Subutay'ın tehditkar sözlerine "Bu bu diyarlara yaptığınız zulüm saltanatınızı yıkmak için geldik. Alişar'ın ölümü içimizdeki zalimlere ibret olsun" diyerek yanıt veren Osman Bey, Moğol komutanını boğazını keserek öldürdü.

Kuruluş Osman'a damga vuran sahne! Osman Bey, Subutay'ın cezasını kesiyor

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Diriliş Ertuğrul Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (14)

D.KURTAY:

BU AKŞAM KI BÖLÜM TEK KELİME İLE VAKIT KAYBI İDİ. İĞRENÇ ÖTESİ BİR BÖLÜM DÜ. .

8
1
yanıtYanıtla
eser:

Yaşlı bir babam var bu diziyi izliyor, eline sebze bıçağını almış, ben savaşa gideceğim diyor. . .

5
0
yanıtYanıtla
ASLI:

YA BU DİZİNİN SENARİSTLERİ NE İÇİYORSA BENDE ONDAN İSTİYORUM İYİ KAFA YAPIYOR OLMALI RESMEN UÇUYORLAR AYAKLARI YERDEN KESİLİYOR BU DÜNYADAN ÇIKIP HAYLLAER ALEMİNE GEÇİŞ YAPIYORLAR. .

3
1
yanıtYanıtla
usta:

diziyi izlemeyi biraktim, sofia yi yine kacirdilar, izleyicilerle resmen dalga geciyorlar

3
0
yanıtYanıtla
MOĞOL:

ANCA BÖYLE DİZİDE KESERSİNİZ. TÜRK DÜŞMANI ANADOLULALAR

1
2
yanıtYanıtla
murat:

donup dolasip ayni konular

3
0
yanıtYanıtla
hay sizin yapacağını filmin:

ulen biraz tarih okuyun bu subutay rusyada kırımda balkanlarda savaşan moğol komutanı anadoluda ne işi var.

2
0
yanıtYanıtla
PESİMİST:

ya üfffff başlatmayın yıkılış osmanınıza. . . yapamıyorsunuz zaten. . spartacus izleyin daha iyi. . şu sos medyadaki abdülhamit fotosu, ertugrul osman bıktık yeminle bıktık. . utanıyorum şu ülkeden. . .

2
0
yanıtYanıtla
Alper:

Ertugruldan sonra devam ettirmemeniz gerekiyordu, Ertugrul guzeldi de Osman da is yok. . . birseyi fazla uzatmamak gerekir. . donup dolasip ayni konular, ayrica fazla vurdu kirdi kafa kesme gibi sahneleri koymayin. . nede olsa cahil bi millet bizim halk, zeka seviyesi yuksek bir insan olumsuz etkilenmez boyle goruntulerden fakat bizim hodukler boyle seyleri izleyince ya eslerini kesip bicer ya da birisi yan bakti diye onu keser. . .

2
0
yanıtYanıtla
BBBB:

OYUNCULUK SIFIR

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title