Haberler

Kuruçay İlk ve Ortaokulu Törenle Açıldı

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesine bağlı Kuruçay Beldesi’nde hizmet verecek olan Kuruçay İlk ve Ortaokulu törenle hizmete girdi.

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesine bağlı Kuruçay Beldesi'nde hizmet verecek olan Kuruçay İlk ve Ortaokulu törenle hizmete girdi.

Törene, Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, AK Parti Kütahya Milletvekilleri Şükrü Nazlı ile Vural Kavuncu, Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Başsavcı Hazım Aslancı, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Uğur, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik, AK Parti Tavşanlı ilçe başkanı Hilmi Gümüş, Kuruçay Belediye Başkanı Erhan Demiray, Tunçbilek Belediye Başkanı Agah Aşkın, ilçe Milli Eğitim Müdürü Salim Karaboğa, STK Temsilcileri, bazı daire müdürleri ile çok sayıda vatandaş ve öğrenciler katıldı.

"Devletin gücü her alanda hissediliyor"

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törenin açılış konuşmasını yapan Kuruçay Belediye Başkanı Erhan Demiray konuşmasında, "Devletimizin gücü her alanda, her kesimde hissedilmektedir. Bizim önceliğimiz olan eğitim binalarının yenilenmesi talebimiz çok hızlı bir şekilde yerine getirilmiştir. Biz bir okul isterken, devletimiz ikinci okulu yaptı. İnşallah bu eğitim binalarında vatanını, devletini, milletini ve bayrağını seven nesiller yetişecektir" ifadelerine yer verdi.

Türkiye'nin yetişmiş ve iyi eğitilmiş insan gücüyle daha güvenilir bir geleceğe yürüyeceğini aktaran Vali Ahmet H. Nayir, 24 derslikli okulun 2 milyon 185 bin TL'ye mal olduğunu söyledi.

Konuşmaların ardından Kuruçay Belediye Başkanı Erhan Demiray desteklerinden dolayı Vali Ahmet Hamdi Nayir ile AK Parti Kütahya Milletvekilleri Şükrü Nazlı ve Vural Kavuncu'ya çini tablo takdim etti.

Halk Eğitim Merkezi Halk Oyunları Ekibinin gösterisini sunduğu törende kurban kesimi ve Tavşanlı İlçe Müftüsü Hüseyin Aksoy'un duası eşliğinde açılış kurdelesi kesildi.

Açılışı gerçekleştiren Vali Ahmet Hamdi Nayir ile beraberindeki protokol üyeleri Kuruçay İlk ve Ortaokulu'nu gezerek, incelemelerde bulundu. (Tİ - EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Hamdi Nayir Tavşanlı Kütahya Kuruçay Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title