Haberler

Kurtlar Vadisi Pusu Son Bölüm ( KVP 5 Mart 249.Bölüm) Detayları

Güncelleme:

Kurtlar Vadisi Pusu 249.yeni bölümde adeta yer yerinden oynuyor. 5 Mart Perşembe akşamı yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu 249.bölümün tüm detayları haberimizde.

Kurtlar Vadisi Pusu 249.yeni bölümde adeta yer yerinden oynuyor. 5 Mart Perşembe akşamı yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu 249.bölümün tüm detayları haberimizde.

Polat Alemdar ezeli düşmanı tapınakçıların eline esir düşer. Cahit, Timur, Akif ve Yasin Polat'ı kurtarmak için harekete geçerler. Ancak tapınakçılar bu dörtlüyü de esir alır ve ellerinde büyük bir koz olmuş olur. Yüce Majeste'nin emriyle Balkanlar'a gönderilmek istenen bu ekipten savaş çıkarmaları istenmektedir. Ekip bunu yapmak zorundadır ve zamanları da çok azdır. Çünkü Polat Alemdar üzerine bağlanmış bir bombayla kurtarılmayı beklenmektedir. Bombanın patlamasına ise tam 24 saat vardır. Cahit ve arkadaşları 24 saat içinde kendilerine verilen görevi yapamazsa Polat Alemdar'dan eser kalmayacaktır.

12 yıldır ekranların en çok izlenen dizisi olan ve başrolünde Necati Şaşmaz'ın yer aldığı 'Kurtlar Vadisi Pusu' başarısını internette de sürdürüyor. Her perşembe izleyicisiyle Kanal D ekranlarında buluşan dizi, internette Türkiye'nin en çok izlenen dizisi olma özelliğini açık ara sürdürüyor. Dizinin resmi Youtube kanalında her bölüm ortalama 1,5 milyon izlenme rakamına ulaşıyor. Kanal D'nin kendi internet sitesinden ise diziyi her hafta ortalama 1 milyon kişi izlerken, görme ve işitme engelliler için hazırlanan versiyonu da beğeni topluyor. Dizi Youtube da ayrıca İngilizce ve Arapça altyazılı olarak da izlenebiliyor.

YOUTUBE'DA REKOR KIRDI

'Kurtlar Vadisi Pusu'nun Youtube kanalında yayınlanan bölümleri 1 Ocak'tan beri 36 milyon 305 bin kez izlendi. Bölümlerin toplam izlenme süresi ise 711 milyon dakikaya denk geliyor. Bu rakam, bu yılın ilk iki ayında izleyicilerin diziyi izleme süreleri, toplamda 1350 yıla denk geliyor.

SOSYAL MEDYADA DA LİDER

'Kurtlar Vadisi Pusu', Facebook, Twitter, Google Plus ve İnstagram'da da Türkiye'nin en çok takip edilen dizisi konumunda yer alıyor. Dizinin Facebook'taki resmi sayfasının 4 milyon 370 bin takipçisi var. 'Polat Alemdar' sayfasını ise 2 milyon 250 bin kişi takip ediyor. Dizinin yapım şirketi Pana Film ise 280 bin takipçiye sahip. Diziyi Twitter'da 115 bin, İnstagram'da ise 41 bin kişi takip ediyor.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Türkiye Kanal D Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title