Haberler

Kurtlar Vadisi'ne Geri Dönüyor !

Güncelleme:

Ekranların fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'da bir anda ortadan kaybolan ve akıbeti merak edilen Tuncay Kantarcı, diziye geri dönmeye hazırlanıyor.

Yeni sezona çarpıcı bir bölümle giren , seyircisine yeni bir sürpriz yapmaya hazırlanıyor.

ORTADAN KAYBOLMUŞTU

'nin en çok sevilen karakterlerinden Tuncay Kantarcı, 'da da yer almış, ancak bir süre sonra ortadan kaybolmuştu. Tuncay Kantarcı'nın ortadan kaybolması, dizinin hayran kitlesi içinde uzun süre tartışılmış, forumlarda "Tuncay Kantarcı nerede" başlıkları açılmıştı.

İMZA AŞAMASINA GELİNDİ

Stargazete'nin edindiği bilgiye göre;Tuncay Kantarcı karakterine hayat veren Osman Wöber'le yeniden sözleşme imzalama aşamasında. Anlaşmanın sağlanması halinde Tuncay Kantarcı Vadi'ye yeniden girecek. Daha önce Polat'ın hastanesinin genel müdürü olan Kantarcı'nın diziye dönmesi halinde eski görevini sürdürüp sürdürmeyeceği merak ediliyor. Tuncay Kantarcı, 'nde ise, 'nın baronluğunu yaptığı büyük konseyin kaçakçılık işlerinde kolaylık sağlıyor, gümrüklerde çıkan ve çıkması muhtemel sorunları çözüyordu.

KANTARCI'NIN HAS ADAMLARI: ABİDİN VE DELİ HÜSNÜ

'nde ve 'da, Tuncay Kantarcı ile adamları Abidin ve Deli Hüsnü arasındaki komik diyaloglar seyirciye keyifli anlar yaşatıyordu.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title