Haberler

Kurtlar Vadisi'nde 12 Yılda İlçe Nüfusu Kadar Adam Öldü

Güncelleme:

Başladığı günden beri Polat Alemdar dışında bütün karakterlerin bir bir öldüğü diziyi o kadar gerçek gibi izleyenler var ki...

Ana karakter Çakır öldüğünde gıyabında cenaze namazı bile kılınmış, gazetelere ilan verilmişti. Bu hafta Kurtlar Vadisi'nde ölen karakterleri araştırdık.

MEMATİ

Çakır'ın, Polat Alemdar'ın can dostu. Gürkan Uygun'un oynadığı Memati, tam saadete kavuşacağı anda ölenler kervanına eklendi. Düğününde Polat'la karşılıklı oynarken vuruldu, can dostunun kollarında canını verdi.

İSKENDER BÜYÜK

Buyurun bir baş belası daha.. Polat'a neler çektirdi neler.. Onun dönemindeki aksiyon, entrikalar hiçbir dönem yaşanmadı Kurtlar Vadisi'nde… Ama hızlı koştu, çabuk yoruldu ve öldürülerek diziye veda etti. Musa Uzunlar, bir daha aynı popülerliği yakalayamadı.

ELİF EYLÜL

"Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm, ben senin için yaşamayı göze almışım.." O zamanlar dillerden düşmüyordu Polat'ın Elif'e söylediği bu söz. Önce Ali'ye sonra ise yine aynı kişi olan Polat'a aşık oldu ama Özgü Namal'ın sonu da değişmedi...

ABDÜLHEY

Dizinin demirbaşlarından Abdülhey de sonunda pes etti. Kenan Çoban'ın 11 yıl boyunca canlandırdığı Abdülhey, 229. bölümde Mr. Key tarafından KGT'ye bırakılan bombanın patlaması sonucu öldü.

SEYFO DAYI

Güllü Erhan'ın tatlı belasıydı. Zaman içinde herkesin sevgilisi haline geldi. Ölümü bir sokak çatışmasında yediği kurşunla oldu. Nihat Nikerel, diziden 60 bölüm sonra, bu dünyadan ise 2009'da ayrıldı.

ŞEREF ZAZAOĞLU

Ali Sürmeli'nin canlandırdığı Şeref Zazaoğlu, kap-kaç baronu gibi bir şeydi. Her taşın altından o ve adamları çıkıyordu. Raconları, kendine has konuşma tarzıyla tam bir fenomen oldu yine de ölümden kurtulamadı.

MURO

Kurtlar Vadisi'nin unutulmaz karakterlerinden... Terör örgütünün şehir temsilcisiydi ancak zamanla Polat Alemdar'a yakınlaştı. Mustafa Üstündağ, kötü adam olarak girdiği diziden iyi adam olarak ayrıldı.

HALO AĞA

Sönmez Atasoy ya da dizideki ismiyle Halil İbrahim Kapar. Polat Alemdar'a yol arkadaşlığı yaptı aylarca. Birlikte çıktıkları memleketi kurtarma yolunda kalbine yenik düştü gerçek hayatta olduğu gibi...

LAZ ZİYA

İstemi Betil... Nam-ı diğer Laz Ziya. Vadinin efsane karakteri, mafyanın ağa babasıydı. Polat Alemdar'ın Baron'ları imha ettiği dönemde diziye esrarengiz bir şekilde öldürülerek veda etti. Betil, 2011'de gerçekten aramızdan ayrıldı.

SÜLEYMAN ÇAKIR

Dizinin efsane ismi Oktay Kaynarca'nın canlandırdığı Çakır, sert görünümlü ama vicdanlı bir mafya babasıydı. Ölümü tüm ülkeyi derinden sarsmıştı. Adına gazetelere ölüm ilanları verildi, gıyabında cenaze namazları kılındı.

ÖMER BABA

11 yıldır istikrarla Ömer Baba karakterini oynayan usta oyuncu Emin Olcay'ın vedası Kurtlar Vadisi Pusu izleyicilerine ekran başında hüzünlü anlar yaşattı. Polat Alemdar'la aynı safta yan yana namaz kıldığı sırada, secdedeyken hayata veda eden Ömer Baba, izleyicilerini hüzne boğdu. Polat'ın, Ömer Baba'nın öldüğünü anlayıp namazı bozmadan sessizce gözyaşı döktüğü an unutulmaz sahnelerden biri oldu.

AKILDA KALAN ÖLÜLER!

-Yüksel Arıcı-Pala
-Zafer Ergin-Mehmet Karahanlı
-Can Gürzap-Davut Tataroğlu
-Şahin Çelik-Haşim Ağa
-Selçuk Yöntem-Aslanbey
-Tarkan Tüzmen-Alper
-Osman Soykut-Aron Feller
-Ümit Acar-Ersoy Ulubey
-Ercan Eker-Barış
-Hüseyin Avni Danyal-Yalçın Bulut
-Hatice Şendil-Ebru Duru Alemdar
-Zafer Algöz-Yalçın Yıldız
-Şefik Onatoğlu-Çeto
-Didem Taslan-Gamze
-Ragıp Savaş-Fuat Tamer Tataroğlu
-Kerem Fırtına-Eren Eylül
-Nefise Karatay-Ahu Toros
-Tamer Yiğit-Ali Selçuk Toros
-Atilla Engin-Vural Seçkin
-Erdem Ergüney-Deli Hikmet
-Hakan Boyav-Kara
-Kuzey Vargın-Aksaçlı

(Kaynak: Türkiye)

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Musa Uzunlar Gürkan Uygun Türkiye Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (16)

izet sarıkaya:

ulan bu tırkoların hayatı yalan. onlar ancak arkadan faili meçhul diye kürt öldürürler. tavuk ciğerlidir hepsi. sureyi ve yunanistan f 16 larını vurdu gıkları çıkmadı. amerika kafalarına çuval geçirdi gıkları çıkmadı kendileri gidip abd ye yalvardılar halen de arayı düzeltebilmiş değiller. israil erkekçe mavi marmarada dokuz tanesini cehenneme gönderdi yine de gıkları çıkmadı. ama tek türkiye dizisinde, şefkat tepede, kurtlar vadisinde baya erkek rolüne soyunup kürtlere kinlerini kusabiliyorlar. sizi dizi figüranları sizi.

9
14
yanıtYanıtla
serhat:

eee bi dizi bukadar efsane olursa okadarda cekemeyeni olur

14
3
yanıtYanıtla
Mayk 10Mobil-IOS:

Halo kalp yüzünden ölmedi! dizide. Kibritçi cevat kafasını baltayla kesti!

12
0
yanıtYanıtla
kurtlar vaadiyle kandırıldım:

saçma bir dizi istersen ülke kadar adam öldür ama Türk kuvvetlerine dokunma bizi rezil gösteriyor ölen kgt elemanı polisin haddi hesabı yok

4
8
yanıtYanıtla
CecoMobil-IOS:

Polatı kardeşi bitirecek

8
1
yanıtYanıtla
adnan:

iyi güldüm ha. bu ne zaman bitecek acaba

4
5
yanıtYanıtla
SAMSUN:

HABERE BAĞ ALLAH ALLAH SİZ MAGAZİN HABERLERİ YAPIN BENCE :d YAKIŞIR SİZE

6
1
yanıtYanıtla
BUGÜNE KADAR YAPILMIŞ EN İYİ DİZİLER:

ESKİ KURTLAR VADİSİ EZEL DİZİSİ VE AVRUPA YAKASI

5
2
yanıtYanıtla
abdulley:

bu filim artık mefta

4
3
yanıtYanıtla
antepli:

bu dizi izleneceği kalmadı be tadı tuzu bitti

5
2
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title