Haberler

Kursiyerlerden Resim Sergisi

Çankaya Belediyesi'ne bağlı TODAM'da resim eğitimi alan kursiyerler sergi açtı.

Çankaya Belediyesi'ne bağlı TODAM'da resim eğitimi alan kursiyerler sergi açtı.

Çankaya Belediyesi'nin TODAM'larda düzenlediği yüzlerce kurstan yararlanan Çankayalılar, düzenledikleri sergilerle de göz dolduruyor. Kursiyerlerin resimlerinden oluşan serginin açılışına Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık ve CHP Çankaya İlçe Başkanı Mehmet Perçin de katıldı.

Açılışta konuşan Başkan Tanık, "Yeni Toplumcu Belediyecilik sloganımız oldu. İnsanımızın kültürel bakımdan da zenginleşmesi, toplumun bilinçlenmesi bizim için çok önemli. İnsan varlığı geleceği kurmanın en önemli teminatı çünkü petrol bitebilir, kömür madenleri, demir yatakları bitebilir, kurmuş olduğunuz fabrikalar yıkılabilir ama eğer insanınız güçlü ve gelişkinse, kendi hayatını yeniden kurabilecek biçimde donanımlı ise o ülkenin sırtı yere gelmez. Sanat da bu anlamda büyük önem taşımakta. Hepinizi kutluyorum, ışığınız bol olsun" ifadelerini kullandı.

Mehmet Perçin ise, "Sanatın itibarsızlaştırıldığı ve devlet tiyatrolarıyla bu kadar uğraşılan bir dönemde böylesine güzel bir serginin açılmasında emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

TODAM resim öğretmeni Bengi Yıldız'dan aldıkları eğitimin ardından sergi açan kursiyerler Leyla Yatbaz, Ayten Çevik Murat ve Jülide Şimşek'in resimleri, 26 Haziran tarihine kadar Çağdaş Sanatlar Merkezi'nde sanatseverlerin beğenisine sunulacak. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çankaya Belediyesi Mehmet Perçin Bülent Tanık Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title