Haberler

Kurban Bayramı'na Doğru

Kurban Bayramı dolayısıyla Uşak Valisi Salim Demir, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan kutlama mesajı yayınladı.

Kurban Bayramı dolayısıyla Uşak Valisi Salim Demir, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan kutlama mesajı yayınladı.

Demir mesajında, dini bayramların önemine değinerek, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Kurban Bayramı'nda tüm Müslümanların kalplerinin birlikte attığını ifade eden Demir, bayramın barış ve huzur kaynağı olmasını diledi.

Demir, şehit ve gaziler ile ailelerini de anarak, şunları kaydetti:

"15 Temmuz'da milletimizi birbirine düşürüp vatanımızı bölmek isteyenlere karşı gösterdiği onurlu duruşla, şehadete ulaşan vatan evlatlarını rahmet ve minnetle, kahraman gazilerimizi de şükranla yad ediyorum. Yüreklere ateş düşüren, birlik ve dirliğimizi zedeleyen terörü bir kez daha lanetliyorum. Vatanımızın müdafaası için her türlü fedakarlığı göze alan; canını vererek şehit düşen askerler ve polislerimizin mekanları cennet olsun, kahraman gazilerimizden de Allah razı olsun. Her zaman olduğu gibi şehit ailelerimiz ve gazilerimiz ve aileleriyle birlikteyiz, beraberiz, bu müstesna bayramın kıymetli vatan evlatlarımızın hanelerine de sevinç ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum"

Başkan Cahan

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan ise Kurban Bayramı'nın ülkemiz ve İslam alemi için hayırlara vesile olmasını dilerken dayanışmanın önemine değindi.

Bayram günleri ihtiyaç sahibi ailelerin unutulmaması gerektiğini belirten Cahan, şunları kaydetti:

"Son zamanlarda ülkemize yapılan ekonomik saldırılar bizleri derinden üzdü. Unutmayınız ki Türkiye, çok geniş bir coğrafyanın yegane umududur. Bu vizyonla hareket ederek, öncü Türkiye'yi, yani yeni Türkiye'yi birlikte büyüteceğiz. Mübarek kurban bayramının, işte bu anlayışın, işte bu atmosferin pekişmesine, güçlenmesine, safların sıklaşmasına, gönüllerin bütünleşmesine vesile olmasını Allah'tan temenni ediyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Kurban Bayramı Nurullah Cahan Uşak Güncel Haberler

title