Haberler

Kumburgaz'da Tekne Alabora Oldu: 4 Kişi Kayıp

İstanbul Kumburgaz'da balık tutmak için denize açılan 5 kişiden 4'ü bindikleri teknenin alabora olması sonucu denizde kayboldu.

İstanbul Kumburgaz'da balık tutmak için denize açılan 5 kişiden 4'ü bindikleri teknenin alabora olması sonucu denizde kayboldu.

Alınan bilgiye göre, turizmci Şener Karataş dün saat 17.00 sıralarında arkadaşları İsmail Kılıçaslan, Bülent Balta, Metin Şahin ve Hamdi Ali Ertuğrul ile buluştu. 5 arkadaş maç izlemek ve balık tutmak arasında kararsız kaldı. En sonunda maç izlemekten vazgeçen arkadaşlar, balık tutmak için denize açıldı. Bir süre sonra bindikleri tekne alabora olunca teknede bulunan Bülent Balta, yüzerek karaya ulaşmayı başardı. Balıkçıların yardımıyla sahile çıkarılan Balta ardından hastaneye kaldırıldı. Balta'nın verdiği bilgi doğrultusunda Sahil Güvenlik ekipleri gece yarısı denizde arama başlattı. Ancak karanlık nedeniyle arama çalışmaları sabah saatlerine bırakıldı. Sabah erken saatlerden itibaren yeniden başlatılan arama çalışmalarına bir helikopter de havadan destek veriyor.

Öte yandan haberi alan teknedekilerin yakınları da sahile koştu. Gözü yaşlı bir şekilde kardeşinden gelecek iyi haberi bekleyen Şener Karataş'ın ablası Gönül Karataş, "Kardeşim dün arkadaşlarıyla balık tutmaya çıkmış. Tekne batmış. İkisi yüzme biliyormuş. Sahile gelirken birini 100 metre kala akıntı alıp götürüyor. Diğerini ise balıkçılar buluyor" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ali Ertuğrul Metin Şahin Kumburgaz Karataş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title