Haberler

Türk Halk Müziği sanatçısı Şakir Öner Günhan hayatını kaybetti

Güncelleme:

Türk Halk Müziği ve TRT sanatçısı Şakir Öner Günhan, Muğla'nın Bodrum ilçesinde kanser tedavisi gördüğü hastanede 82 yaşında hayatını kaybetti.

Türk Halk Müziği ve TRT sanatçısı Şakir Öner Günhan (82), Muğla'nın Bodrum ilçesinde tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Türk Halk Müziği sanatçısı Şakir Öner Günhan hayatını kaybettiŞakir Öner Günhan

GÜNHAN KANSERE YENİK DÜŞTÜ

İlçedeki özel bir hastanede kanser tedavisi gördüğü öğrenilen Günhan, hastanenin yoğun bakım ünitesindeki 5 günlük tedaviye rağmen kurtarılamadı. Günhan'ın cenazesinin yarın öğle namazının ardından Bitez Gülsevim Rüştü Kaynak Camisi'nde kılınacak cenaze namazı sonrası Bitez Mezarlığı'nda defnedileceği öğrenildi.

Türk Halk Müziği sanatçısı Şakir Öner Günhan hayatını kaybetti

Bodrum'da uzun yıllardır yaşayan Şakir Öner Günhan, Türk Halk Müziği sanatçısı, yapımcı, yönetmen ve sunucu olarak görev yaptı.

Türk Halk Müziği sanatçısı Şakir Öner Günhan hayatını kaybetti

ŞAKİR ÖNER GÜNHAN KİMDİR?

1942 yılında Bursa'nın Mudanya ilçesinde dünyaya gelen Şakir Öner Günhan, memur bir babanın evladı olarak ilkokul ve ortaokul tahsilini Anadolu'nun pek çok yerinde tamamladı. Liseyi Ankara'da okuyan Günhan, Ankara İktisadi ve Ticari Bilimler Akademisi ile Gazi Eğitim Enstitüsü Beden Eğitimi Bölümü'yle birlikte, Ankara Devlet Konservatuarı Şan Bölümü'nden başarı ile mezun oldu. Günhan, 1966 senesinde Türk Halk Müziği Ses Sanatçısı olarak TRT'ye girdi. TRT'de 1973 senesinden itibaren prodüktör olarak çalıştı. Daha sonra 'Yörelerimiz Türkiye', 'Ankara Rüzgarı' ve 'Türkülerin Hikayesi' başta olmak üzere pek çok televizyon programında sunucu, yönetmen ve yapımcı olarak görev yaptı.

Türk Halk Müziği sanatçısı Şakir Öner Günhan hayatını kaybetti

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Yönetmen Bodrum Muğla Sanat Müzik Magazin Kültür Sanat Güncel Haberler

500

Yorumlar (14)

Salim:

Allah Rahmet Eylesin Mekanı Cennet Olsun....

49
0
yanıtYanıtla
FAKIR VATANDAS:

bu tür sanatcılar sahneye çıktığı zaman sazı ile sözü ile sahnesi ve kıyafeti ile tam bir beyfendi ,centilmendiler. Şimdilerde böyleleri çok nadir. Allah rahmet eylesin

48
1
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

ameli iyi olanı Allah rahmet eylesin balıkesir bursa çok güzel yerler muğlada askerliğimi yaptım orasıda kırk sene önce çok güzeldi şimdi nasıl bilmiyorum eşek gibi çalışıp on bin lira aylıkla emekli olan biri olarak mecburiyet hariç istanbuldan dışarı adım atamadım ot gibi yaşadım herkes sefa sürerken başkalarına fuzuliden eşeklik ettim imkanım olsa burada beş dakika durmam

41
7
yanıtYanıtla
EmiDemi:

Sade Vatandas , desene bunca sene ot gibi yasadim,bundan sonrada degismeye niyetim yok,aynen yasadigim sekil yasamaya devam diyorsun !!! Dogrumu anlamissim seni sade vatandas kardesim??

yanıt3
yanıt14
Ali Teke:

Zaten otmuşsun öyle kal kuzulara yem ol işe yara bari ??

yanıt0
yanıt6
Türk 182:

Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun

33
1
yanıtYanıtla
Posoflu Almanya:

Allah Rahmer Eylesin hala türkülerini severek dinliyorum

31
0
yanıtYanıtla
bombo linni:

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun çok sevdiğimiz değerli bir sanatçımızı kaybettik

19
0
yanıtYanıtla
Kadir Okutan:

ALLAH rahmet eylesin. Televizyonla ilk tanıştığımız yıllarda bizleri mest ettiğin için teşekkürler????

18
0
yanıtYanıtla
Yılmaz Olduk:

ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN İNŞALLAH

17
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title