Haberler

"Tozkoparan İskender" çok yakında TRT1 ekranlarında

Güncelleme:

TRT 1'in yeni çocuk dizisi "Tozkoparan İskender", çok yakında birinci bölümüyle ekranlardaki yerini alacak.

TRT 1'in yeni çocuk dizisi "Tozkoparan İskender", çok yakında birinci bölümüyle ekranlardaki yerini alacak.

Daha çocuk yaşta rekorlara imza atmış süper kahraman İskender'i konu alan yapım, okçuluk, kahramanlık ve kahkaha dolu sahneleri ile çocuklar tarafından çok sevilecek.

Dizinin kadrosunda, Tozkoparan dizisinden tanınan isimlerin yanı sıra sürpriz oyuncular da var.

"Tozkoparan İskender"in çocuk oyuncuları arasında Çağan Efe Ak, Tuana Naz Tiryaki, Esat Polat Güler, Yağız Kılınç, Ülkü Hilal Çiftçi, Leya Kırşan, Defne Erşen, Deniz Erayvaz, ve Mert Erdoğdu gibi birbirinden yetenekli isimler bulunuyor.

Dizide çocuk oyunculara Yusuf Gökhan Atalay, Burak Alkaş, Fırat Albayram, Sera Tokdemir, Muhittin Korkmaz, Esin Gündoğdu, Mehmet Emin Kadıhan ve Suna Selen gibi yetişkin oyuncular eşlik edecek.

Dizinin konusu özetle şöyle:

"12 yaşında olmasına rağmen olağanüstü yeteneklere sahip olan kemankeş İskender, 2020 yılından yaşadığı döneme geri dönmez ise tarihin seyri değişecek, Tozkoparanlar yok olacak ve kötüler kazanacak. Fakat İskender'in derdi sadece bu değil. Onu günümüzde de pek çok sorun bekliyor olacak. Bir türlü kontrol etmeyi beceremediği güçleri, sürekli peşinde olan Venedikli okçu Giovanni ve okuldaki baş belası Kasırga takımı. ve tabii ki tüm bu tehlikelere karşı Mavi Ay takımı İskender'i yalnız bırakmayacak."

TRT 1'in ailece izlenecek olan yeni dizisi "Tozkoparan İskender", çok yakında birinci bölümüyle ekranlarda olacak.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Tozkoparan İskender Kültür Sanat Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Bakmadan Geçme

14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Barcelona Real Sociedad maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Barcelona R.Sociedad maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Barcelona Real Sociedad maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona R.Sociedad maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

500

Yorumlar (20)

NEHİR:

Tozkoparan İskender ne zaman başlayacak????????

1
0
yanıtYanıtla
MEHMET:

sana katılıyorum

yanıt0
yanıt0
Tozkoparan:

Tozkoparan iskender ne zaman başlayacak ne zaman ekranlara gelecek en çok ta hangi tarihte başlayacak çok video yapilmiş yutubta ama 24 Kasim sali gunu ekrana da olacak ya da 1 Aralik diyorlar anlamadim o yuzden sabirsizlikla bekliyoruz çok seviyorum en sevdim dizilerden biriydi tozkoparan şimdi yeniden tozkoparan iskenderi bekliyoruz?????????????

1
0
yanıtYanıtla
LeyaÇağan:

Heyecanla bekliyorum son 22 saat!

0
0
yanıtYanıtla
Hümeyra:

Merhaba ben Hümeyra keşke metede dizide olsaydı

0
0
yanıtYanıtla
Hümeyra:

Ne zaman başlıyor meraktan çatlicam??

0
0
yanıtYanıtla
tozkoparan:

benim de hayalim tozkoparan filmine girmekti ama nasipolmadı hadi çocuklar tozkoparan iskender filmini iki gözle bekliyorum oyun başlasın

0
0
yanıtYanıtla
Eren:

Tozkoparan İskenderin hemen başlamasını istiyorum

0
0
yanıtYanıtla
Ali:

Filim ne zaman başlayaca

0
0
yanıtYanıtla
MEHMET:

Ben tozkoparan dizisini çok sevıyorum ama hıç baslamady ne dense

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title