Haberler

    Special Edition: Fuckup Nights X Influencer Talks

    Zorlu PSM'de gerçekleşen yeni sezon etkinliklerini başlangıcını yapacak MIX festival; müzik, kültür ve sanat etkinliklerine ek olarak Influencer Talks ve FuckUp Nights ile katılımcılara yeni bir deneyim fırsatı sunucak. Influencer Talks, sosyal medya influencer'larından ilham almak ve onlarla bağlantı kurabilmek amacıyla oluşturulmuş bir organizasyondur ve bu hareketin temel felsefesi, sosyal medya kullanımıyla ilgili sorular sorarak kullanım alanının daha verimli bir şekilde değerlendirilmesini sağlamaktır.

    Zorlu PSM'de gerçekleşen yeni sezon etkinliklerini başlangıcını yapacak MIX festival; müzik, kültür ve sanat etkinliklerine ek olarak  Influencer Talks ve FuckUp Nights ile katılımcılara yeni bir deneyim fırsatı sunucak.

    Influencer Talks, sosyal medya influencer'larından ilham almak ve onlarla bağlantı kurabilmek amacıyla oluşturulmuş bir organizasyondur ve bu hareketin temel felsefesi, sosyal medya kullanımıyla ilgili sorular sorarak kullanım alanının daha verimli bir şekilde değerlendirilmesini sağlamaktır. Günümüzde bütün pazarlarda azımsanamayacak bir etkisi olan sosyal medyayı, hem içerik hem de kullanım alanları açısından geliştirmek için gerekli bilgileri katılımcılarla paylaşacak etkinlik, özellikle yaratıcılığına güvenen ve sosyal medyada aktif içerik paylaşırken keyif alan kullanıcıların profesyönelliğe adım atmasında önemli bir rol oynamaktadır. Buna ek olarak, sosyal medyada reklamcılığın ve pazarlamanın önem kazandığı pazarlarda  yabancı olan firmaların bu sahadaki ilk teorik bilgilerini edinmeleri için büyük önem taşımaktadır.

    FuckUp Nights; başarısız olmuş girişim ve projelerin hikayelerinin profesyöneller tarafından paylaşıldığı, sorgulandığı, kutlama havasında geçen küresel bir harekettir. Etkinliğin felsefesi ise, hiç başlamadığınız projelerde başarısız olma olasılığınızın %100 garantili olmasında yatar. Bu etkinlikle birlikte, deneyimlerini paylaşan profesyöneller, yaptıkları hatalardan ve başarısızlıklardan çıkardıkları derslerle katılımcılara ışık olurken, başarısızlıklardan başarı yaratmanının önemini vurgulayacaklardır. Böylece katılımcılar her başarısızlığın aslında başarı için atılan bir adım olduğunu canlı örneklerden dinleyerek öğrenecek ve kendi hayatlarında bu felsefeyi uygulayabileceklerdir.

    Konuşmacılar

    Ömer Erkmen

    Fatih Aker

    Tunç Topçuoğlu

    Ali Biçim

    --

    Ömer Erkmen

    Microsoft'ta kurumsal dünyada çalıştıktan sonra girişim dünyasına ilk adımını Mekanist'le atıyor. 2011'den 2015'e kadar aktif bir şekilde Mekanist'in faaliyetlerinde söz sahibi olan Ömer Erkmen 2015 yılında şirketin Zomato tarafından satın alınması ile daha aktif bir şekilde girişimcilik ve yatırım alanlarında rol almaya başlıyor. Son zamanlarda başarılı olmuş ve adını duyurmaya başlamış birçok girişimde melek yatırımcı ve mentor olarak bulunuyor. İçersinde bulunduğu girişimler arasında: Scorp, Flightrecorder, Ideasoft, Blesh, Temizlikyolda, Bionluk, Kolay Randevu, Connected2me, Erasmusinn ve English Ninjas bulunuyor. Melek yatırımcılık alanında çok yüksek bir başarı oranı ile devam eden Ömer Erkmen, Türkiye'deki girişimcilik ekosisteminin "Ömer Abi'si" olarak ün yapmış birisi.

    Fatih Aker

    2004 yılında alkışlarlayaşıyorum.com'u kurdum. 2011 yılında Livio Angelisanti ile yazdığımız "1 kadın 2 salak" adlı kitabımız çıktı. Aynı sene alkışlarlayaşıyorum.com'u sattım ve İzmir'den İstanbul'a taşındım. Uzun video yerine mikro videonun öne çıkmaya başlayacağını düşünüp 2011'de ekşisözlük ve Başak Purut tarafından da yatırım alan 59saniye.com'u (mikro video içeriği sitesi) ve ardından 2014 yılında 2 arkadaşımla beraber microduction'ı (mikro video prodüksiyon şirketi) kurdum. Şu an 59saniye ve microduction projelerine devam etmekle beraber, ekşi sözlük'te yönetici direktörlük görevimi sürdürüyorum. Sert, haşin, gaddar fakat bilakis çok kibarım, iyi dans ederim, ısrar ederim.

    Tunç Topçuoğlu

    İstanbul'da doğan Tunç Topçuoğlu uzun yıllar Amsterdam'da yaşadı. Hollanda'da dünyanın önde gelen reklam ajanslarında çalıştıktan sonra, 2010 yılında İstanbul'a döndü ve 'El Turco Digital' adlı dijital ajansı kurdu. 5 yıllık bir süreden sonra bu ajansı bir şekilde batırmayı başaran Tunç, gündelik hayatını ve yakın çevresini TuncTop adlı YouTube kanalı üzerinden yayınlamaya başladı. Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen bir çok markasına projeler üreten Tunç'un en büyük özelliği dijital dünyayı iyi anlaması ve hemen hemen her mecra üzerinden insana dokunabilmeyi başarabilmesi. Bu iki zıt görünen kavramı, yani "dijital" ve "insan"ı Tunç'un ürettiği hemen hemen tüm projelerde görebilirsiniz. Pozitif lider özellikleri ile tam bir ekip adamı olan Tunç FuckeUp Nights'da bize ajansını nasıl batırdığını anlatacak.

    Ali Biçim

    Michael Jackson'ın Beat It parçasına yaptığı "Just Pide" düzenlemesiyle internette milyonlarla buluştu. Dijitalden kabloluya geçişi uzun sürmedi. Spesifik işleri, Okan Bayülgen'in programlarında sketch sanatçısı olarak; total kavramını da "Babam Sınıfta Kaldı" dizisinde oynadığı Yazgan karakteriyle keşfetti. Birçok dijital reklamda yer almakla birlikte, televizyon ve radyo seslendirmeleri yaptı. Son hamlesi ise Türkiye'deki LATE NIGHT SHOW akımında genç bir adres olarak televizyonda yer almaktı. Ali Biçim Show, gerçekleştirdiği en büyük hayaliydi. Sosyal medyada insight fool içerikler üretmeye devam ediyor.

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Ali Biçim İstanbul Türkiye Erkmen Kültür Sanat Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title