Haberler

Sinan Akçıl, Disney Plus'ın kararına sessiz kalan Tarkan'ı hedef aldı: Ağzını açmıyorsun

Güncelleme:

Sinan Akçıl "Öp" şarkısını Filenin Sultanları için uyarlayan ve Atatürk kararından dolayı tepki çeken Disney Plus'la işbirliği bulunan Tarkan'ı hedef aldı. Tarkan'ın Disney Plus'la ilgili yorum yapmamasına tepki gösteren Akçıl "Voleybol Milli takımına güzel bir iş yapmışsınız ancak Disney ile olan sözleşmen gereği Mustafa Kemal Atatürk dizisi ile ağzını açmıyor olman beni şaşırtıyor" dedi.

Megastar Tarkan, yaptığı işbirliği sonrası "Öp" şarkısını Filenin Sultanları için uyarladı. Tarkan'ın şarkısı kısa sürede sosyal medyada konuşulmaya başlayınca Sinan Akçıl'dan dikkat çeken bir çıkış geldi. Disney Plus'ın Atatürk kararına sessiz kaldığı için Tarkan'ı eleştiren Akçıl, "Güzel bir iş yapmışsınız ancak Disney ile olan sözleşmen gereği Mustafa Kemal Atatürk dizisi ile ağzını açmıyor olman beni şaşırtıyor" ifadelerini kullandı.

"AĞZINI AÇMAMAN BENİ ŞAŞIRTIYOR"

Şarkı ve konserlerinin yanı sıra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık adından söz ettiren Sinan Akçıl, Tarkan'ın yeni işbirliğinin ardından Instagram'dan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Sevgili Tarkan (abi) Voleybol Milli Takımı'na güzel bir iş yapmışsınız ancak Disney ile olan sözleşmen gereği Mustafa Kemal Atatürk dizisi ile ilgili ağzını açmıyor olman beni şaşırtıyor. Bence oradaki milliyetçiliği voleybol takımına yaptığın şarkıdan daha çok takdir toplar. Yoksa şarkı kolay ben de çok yaptım ve yapıyorum ama bayrak tektir."

Sinan Akçıl, Disney Plus'ın kararına sessiz kalan Tarkan'ı hedef aldı: Ağzını açmıyorsun

DISNEY PLUS'A NE OLDU?

Türkiye piyasasına hızlı bir giriş yapan Disney Plus, geçtiğimiz ay platformda yer alan tüm orijinal Türk yapımlarını Türkiye dışındaki ülkelerden kaldırdı. Bu kararın ardından Mustafa Kemal Atatürk'ün hayatının konu alındığı Atatürk dizisini de sadece Türkiye'de yayınlama kararı alan Disney Plus, eleştirilerin hedefi oldu. Disney Plus'ın reklam yüzleri arasında Tarkan da yer alıyor.

Sinan Akçıl, Disney Plus'ın kararına sessiz kalan Tarkan'ı hedef aldı: Ağzını açmıyorsun

Sinan Akçıl, Disney Plus'ın kararına sessiz kalan Tarkan'ı hedef aldı: Ağzını açmıyorsun

Ecem Altan
Haberler.com - Kültür Sanat

Mustafa Kemal Atatürk Filenin Sultanları Disney Plus Sinan Akçıl Voleybol Tarkan Magazin Kültür Sanat Haberler

500

Yorumlar (6)

sade vatandaş:

sinan bey doğru söylüyor aradan bu kadar zaman geçtikten sonra sessiz kalıyor işine geldiğine Atatürkçülük taslıyorsa ben böylelerine tel maşa Atatürkçü derim neden korkuyor disney den gelecek maması kesilecek ondan mı korkuyorlar benim şaşırdığım nokta Atatürk e daha çok Atatürkçü olmayanların sahip çıkmasıdır

77
14
yanıtYanıtla
Hasan Yandik:

Sade sizler demiyormuydunuz Atatürk düşmanlığı yapıyorlar diye, kızanların sesi çıkmıyor ne yapsalardı kurucu liderlerine haksızlık yapıldı onlar anladı siz anlamadınız, dün öğrendim Altaylı olacak bozuntunun kökeni Ermeni kilisesi varmış,adam diyorki disneye teşekkür ediyor neymiş bazılarına Atatürk'ü sevdirdi vs ulen ne kadar kıvrak oldukları burdan belli değil mi..

yanıt4
yanıt0
Hacı Şembeki:

Para , para ...inaniyor muş gibi görünüp inanmayanlarin ,bu sahte sevgilerini ve ideolojilerinin hepsini satın alıyor mus.. Hepsinin Atatürk Sevgisi Yalan..

62
8
yanıtYanıtla
BZKRTT 57:

Kuru kuruya şov, Disney'e tepki gösteren en büyük Atatürk'çü oluyor şimdi. Atatürk'ün gösterdiği hedefe durmadan yürüyemeyenler, Atatürk'ün ilke ve inkilapları umrunda olmayanlar Disney'i kınadı diye en büyük Atatürk'çü oldu. Hiç şaşırtmıyorsun güzel ülkem ;)

22
26
yanıtYanıtla
Ece Aksoy:

Seçimlerden Önce Boş Boş Konuşan Sözde Atatürk'cü Sanatçılar Siyasetçiler Sus Pus Paralarını Kimlerden Aldıkları Belli Oldu Paralı Atatürk'çü Vatan Severler

35
3
yanıtYanıtla
Sabahattin Polat :

Tarkanı boşver, Serdar Ortaç mı seni, senmi Serdar Ortaçı ………, Anlayan anladı.

3
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title