Haberler

Şanlıurfa'da yeni yerine taşınan Müslüm Gürses Müzesi ziyaretçilerden ilgi görüyor

Güncelleme:

Şanlıurfa'da yeni yerine taşınan Müslüm Gürses Müzesi'ni iki ayda 4 bin 280 kişi ziyaret etti.

Şanlıurfa'da yeni yerine taşınan Müslüm Gürses Müzesi'ni iki ayda 4 bin 280 kişi ziyaret etti.

Karaköprü Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, arabesk müziğinin mihenk taşlarından Müslüm Gürses'in vefatının hemen ardından memleketi Şanlıurfa'da açılan müze, yerinin dar olması nedeniyle yaklaşık 2 ay önce merkez Karaköprü ilçesindeki Yaşam Parkı'na taşındı.

Müzede, tarzı ve kendine has yorumuyla milyonların gönlüne taht kuran ve hayranlarının "Müslüm Baba" diye andığı Müslüm Gürses'e ait çok sayıda eşya sergileniyor.

Sanatçının bal mumundan heykelinden çıkarttığı taş plaklara, sürekli taktığı güneş gözlüğünden elinden düşürmediği tespihine, çocukluk ve gençlik yıllarına ait fotoğraflarından konserlerde ve günlük yaşamda giydiği kıyafet ve ayakkabılara kadar çok sayıda özel eşyası müzede hayranlarının beğenesine sunuluyor.

Müze, 15 Haziran'dan itibaren yeri yerinde 4 bin 280 kişiyi ağırladı.

Ziyaretçiler, müzeyi yeni yerine taşıyan ve genişletilmesine katkı sunan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'ye teşekkür etti.

Müze, pazartesi günleri hariç haftanın tüm günlerinde mesai saatleri içerisinde ziyaret edilebiliyor.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Müslüm Gürses Karaköprü Şanlıurfa Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title