Haberler

Sağlık çalışanları sorunlarını tiyatro yoluyla anlattı

Güncelleme:

Sağlık çalışanları sorunlarını tiyatro yoluyla anlattı Diyarbakır Özel Bower Hastanesi çalışanları, sağlık çalışanlarının zor çalışma şartlarını tiyatro ile anlattı Diyarbakır Özel Bower Hastanesi çalışanları, sağlık çalışanlarının uğradığı şiddeti ve çalışma şartlarını vatandaşa tiyatro...

Sağlık çalışanları sorunlarını tiyatro yoluyla anlattı

Diyarbakır Özel Bower Hastanesi çalışanları, sağlık çalışanlarının zor çalışma şartlarını tiyatro ile anlattı

DİYARBAKIR - Diyarbakır Özel Bower Hastanesi çalışanları, sağlık çalışanlarının uğradığı şiddeti ve çalışma şartlarını vatandaşa tiyatro yoluyla anlattı.

Diyarbakır'ın merkez Yenişehir ilçesinde bulunan Orhan Asena Devlet Tiyatro salonunda sahnelenen 'Sağlık Olsun' adlı tiyatro gösteriminde sağlık çalışanları hem güldürüp hem de düşündürürken, çok sayıda vatandaşın izlediği tiyatro gösterimi büyük bir beğeni topladı. Amaçlarının sağlık çalışanlarının çalışma şartlarını tiyatro yoluyla vatandaşlara anlatmak olduğunu belirten Özel Bower Hastanesi Tanıtım ve Pazarlama Sorumlusu Taner Subaşı, "Amacımız, sağlık çalışanlarının çalışma şartlarını gösterebilmek ve zor şartlarda nasıl çalıştıklarını insanlara iletebilmek. Gelen tüm seyircilerimize çok teşekkür ediyorum. Sanatsal aktivitelerimize bu tarz destekleri veren CEO'muz Hasan İpek'e de çok teşekkür ediyorum" dedi.

"Oyunumuza çok büyük bir talep vardı"

Özel Bower Hastanesi Otelcilik Hizmetleri Sorumlusu Zeliha Tural, "Bugün sağlık çalışanlarının yaşadıkları sıkıntıları dilimizin döndüğünce anlatmaya çalıştık. Umarım yeteri kadar anlaşılabilmişizdir. Biz sağlık çalışanların tek derdi anlaşılabilmektir. Çok büyük bir talep vardı oyunumuza ve gelen herkes ile hastanemize çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

"Vatandaşların sağlık çalışanlarını anlayabilmelerini istiyoruz"

Özel Bower Hastanesi Ameliyathane Destek Personeli Miraç Araç Sancar da, "Amacımız, hastanede çektiğimiz sıkıntıları ve sağlık çalışanlarının uğradığı şiddeti tiyatro yoluyla vatandaşlarımıza aktarabilmek ve derdimizi bu yolla anlatabilmektir. Başarılı olduğumuza inanıyorum. Vatandaşlara da çağrım; vatandaşlarımız hastanelere geldikleri zaman sağlık çalışanlarını anlayabilmelerini istiyoruz" şeklinde konuştu.

Yapılan açıklamaların ardından tiyatro gösteriminde rol alan Özel Bower Hastanesi çalışanları toplu hatıra fotoğrafı çekmesiyle etkinlik son buldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Kültür Sanat

Orhan Asena Diyarbakır Yenişehir Haberler

Bakmadan Geçme

GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128112 25 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI NİSAN 2024: Faiz kararı CANLI YAYIN! MB faiz oranı yüzde kaç oldu? Konyaspor Başkanı Fenerbahçe ile ilgili ne söyledi? Fenerbahçelileri kızdıracak sözler! DİLAN POLAT ÇIKTI MI? Dilan Polat, tahliye edildi mi? Dilan Polat aylık kazancı ne? SON DAKİKA: Merkez Bankası faiz kararı ne oldu? MB Faiz oranı açıklandı mı? Merkez Bankası faizi sabit tutarsa altın ne olur? Faiz sabit kalırsa altın düşer mi, yükselir mi? SON DAKİKA: PPK kararı ne? PPK kararı ne oldu? Merkez Bankası faiz kararı sonrası açıklama geldi mi? FAİZ SABİT KALIRSA DOLAR NE OLUR? Merkez Bankası Nisan ayı faizi sabit tuttu; Peki dolar ne olacak? Faiz sabit kalırsa ne olur? MB Nisan ayı faizi sabit mi bıraktı? SON DAKİKA: Faiz artarsa altın ne olur? #129689 Merkez Bankası faiz kararı kuru etkiler mi? Altın ne olur? MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI AÇIKLANDI! Nisan ayı faiz oranı ne oldu? Faiz arttı mı? FAİZ KARARI AÇIKLANDI MI SON DAKİKA! TCMB faiz kararında son durum ne? Faiz kararı ne oldu? Reynmen Renklensin şarkı sözleri | Reynmen'in yeni şarkısı ne? Yeterince düşmanım var benim şarkısının adı ne? Merkez Bankası faizi ne zaman açıklayacak? Merkez Bankası faiz kararını saat kaçta açıklayacak? Green Card ne zaman açıklanacak? Green Card sonuçları ne zaman belli olacak? Green Card 2024 sonuçları nereden, nasıl öğrenilir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title