Haberler

Rus Kızıl Ordu Korosu'ndan Müzik Ziyafeti

Güncelleme:

13 Haziran Zorlu PSM'de, konser verecek topluluğun repertuvarında 7'den 70'e herkesin diline pelesenk olan yerli ve yabancı birçok şarkı da var!

Dünyanın en büyük ordu korosu Rus Kızıl Ordu Korosu, Rusya ile Türkiye'nin diplomatik ilişkilerinin 95. yılı çerçevesinde, evrensel ezgilerle süsledikleri şarkılarını hayranlarıyla birlikte söylemek için İstanbul'a geliyor. Muazzam enerjisi, dillere destan sahne şovu ve evrensel ezgileriyle sınırları aşan topluluk bu kez İstanbulluların gönlünü fethedecek.

Tarkan'dan Barış Manço'ya, Pharrell Williams'tan Daft Punk'a unutulmaz şarkılar bu konserde…

Dünyanın en prestijli sahnelerinde milyonlarca insan tarafından ayakta alkışlanan ekip, 13 Haziran Cumartesi akşamı saat 21.00'de, Zorlu PSM'de sahne alacak. İstiklal Marşı ile konseri n açılışını gerçekleştirecek Rus Kızıl Ordu'su, Megastar Tarkan'dan "Şıkıdım", Barış Manço'dan "Genç Osman" , Pharrell Williams'tan "Happy", Daft Punk'tan "Get Lucky"ye kadar yerli ve yabancı birçok unutulmaz şarkıyı sanatseverler için yorumlayacak. Ayrıca Rus halk şarkılarından klasik eserlere, Mozart ve Verdi gibi sanatçıların opera aryalarından; "Sex Bomb" ve "Hey Jude" gibi pop klasiklerine uzanan geniş bir yelpazede şarkılar söyleyen ekibin, en sevilen şarkıları arasında "Katyuşa", "Kalinka", "Kernina" ve "Ave Maria" gibi eserler de yer alıyor.

Rus Kızıl Ordu Korosu 15 Haziran 2015'te ise Ankara Congresium'da sahneye çıkacak ve Ankaralılara da unutulmaz bir gece yaşatacak.

Dünya çapında 20 milyondan fazla hayran kitlesi

1939 yılında, özellikle savaş koşullarında askerlere ve halka moral vermek amacıyla gösterilerine başlayan Kızıl Ordu Korosu, Rus kültürünün ruhunu tüm dünyaya taşıyan en büyük canlı aile şovu olarak biliniyor. Devasa enerjisi ve neşe dolu sahne şovlarıyla dünya çapında 50'den fazla ülkede 20 milyondan fazla kişi tarafından seyredilen ve izlenme rekorları kıran topluluk, Rusya'nın titiz sanat eğitimi almış en büyük yetenekleri arasından seçilen sanatçılarından oluşuyor. Yaklaşık 120 koro, orkestra ve bale sanatçısını bir araya getiren koro; izleyicisine sınırlar ve kültürler üstü bir eğlence deneyimi yaşatıyor. Koronun çalıştığı ünlü müzisyenler arasında David Foster, Roger Waters, Jean-Jacques Goldman ve Steve Barakatt gibi birçok popüler sanatçı ve yapımcı yer alıyor.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Rusya Federasyonu Barış Manço Tarkan Ordu Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title