Haberler

Pendik'te 9 gün sürecek kitap fuarı kapılarını açtı

Güncelleme:

Pendik'te 9 gün sürecek kitap fuarı kapılarını açtı Pendik'te kitap fuarına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdiİSTANBUL Açılışını Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin'in yaptığı kitap fuarına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Pendik'te 9 gün sürecek kitap fuarı kapılarını açtı

Pendik'te kitap fuarına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi

İSTANBUL Açılışını Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin'in yaptığı kitap fuarına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Pendik'te 9 gün sürecek kitap fuarında 24 farklı yayınevinden çok sayıda kitap okurlarıyla buluşacak.

Pendik'te 24 yayınevinin katılım sağladığı kitap fuarı kapılarını açtı. Fuara Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin ve çok sayıda kitapsever katıldı. 24 yayınevi birbirinden değerli kitapları okuyucuların beğenisine sundu. Pendik Belediyesi organizasyonu ile 24 yayınevinin birbirinden değerli kitapları 9 gün boyunca Pendik sahil alanında kurulan çadırda kitapseverler ile buluşacak. Sanat, siyaset ve kişisel gelişim kitaplarının yanı sıra birçok farklı alanlarda kaleme alınan birbirinden değerli kitaplar kitapseverler ile buluşturuldu. Kitap fuarına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Fuara katılan bir gence ise Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin kitap hediye etti.

" Her yıl yapmış olduğumuz kitap fuarına ilginin yoğun olduğunu görmek bizi mutlu etti"

Kitap Fuarının açılışını yapan ve kitap stantlarını gezen Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Her yıl Ramazan ayında yapmış olduğumuz etkinliklerden bir tanesi. Ramazan'ın ortasında kitap fuarını açmış olduk. Fuara yoğun bir ilgi olduğunu da söyleyebilirim. Özellikle Ramazan ayı yorgunlukların fazla olduğu bir ay olduğu için vatandaşların yakın noktada ulaşabilecekleri bir fuar olarak burayı sunduk. Az önce açılışını gerçekleştirdik. Umarım vatandaşlarımız aradıkları eserleri burada bulabilirler. Herkese keyifli okumalar dilerim "dedi.

Kitap Fuarına katılan Esin Sırkek," Çocuk için kitap bakmaya geldik. Aradığımız kitabı da bulduk. Geçtiğimiz yıl pandemi den dolayı kullanmamıştı bu yıl yeniden kapılarını açtı. Bu imkanın sağlanması güzel bir şey" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Kültür Sanat

Ahmet Cin Pendik Kültür Sanat Haberler

Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

Özgür Özel: Asgari ücrete zam yapılmazsa sert tepki veririz

Özgür Özel: Asgari ücrete zam yapılmazsa sert tepki veririz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonda en zor dönem bitti, artık düşüş göreceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonda en zor dönem bitti, artık düşüş göreceğiz

Bakmadan Geçme

AYT'ye girmek zorunlu mu? TYT'ye girenler AYT'ye girmek zorunda mı? AYT'de tekrar kalem veriliyor mu? AYT'de tekrar kalem verilecek mi, yeniden kalem dağıtılacak mı 2024? AYT sınavı ne zaman, saat kaçta bitecek? AYT oturumu ne kadar, kaç dk sürecek? 2024 YKS/AYT sınavı başlangıç ve bitiş saati! AYT erken çıkış saati kaç? 2024 AYT sınavında en erken saat kaçta çıkılıyor? AYT sınavında ne zaman, saat kaçta çıkış yapılabilir? AYT SINAV SÜRESİ: AYT sınavında sınav süresi ne kadar, kaç dakika, kaç saat? AYT sınavı ne kadar sürüyor? Bugün sınav var mı? 9 Haziran bugün ne sınavı var? YKS sınavı iptal mi iddiaları doğru mu? AYT SORU DAĞILIMI 2024: AYT sınavında hangi derste, kaç soru bulunuyor? AYT sınavında soru dağılımı nasıldır? YKS sınavı saat kaçta bitecek? Bugün AYT sınavı saat kaçta, ne zaman bitecek 2024? AYT ve YDİL Sınavları Saat Kaçta Başlıyor, Kaçta Bitiyor? Yarın ne sınavı var? 9 Haziran Yarın hangi sınavlar, hangi ÖSYM sınavı var? Ahmet Selim Kul kimdir? Ahmet Selim Kul kaç yaşında, nereli? Ahmet Selim Kul hayatı ve biyografisi! Haber Global Digiturk'de hangi kanalda? Haber Global Digiturk'de kaçıncı kanalda, sırada? Mehmet Akif Ersoy hangi takımlı? Sunucu Mehmet Akif Ersoy hangi takımı destekliyor? Ali Koç - Aziz Yıldırım CANLI İZLE! Ali Koç/Aziz Yıldırım canlı yayını hangi kanalda, nereden izlenir? Ali Koç/Aziz Yıldırım hangi kanalda? Ali Koç/Aziz Yıldırım canlı yayını nerde yayınlanıyor?
Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın canlı yayındaki tartışmasına Mehmet Uçum damgası

Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın canlı yayındaki tartışmasına Mehmet Uçum damgası

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title