Haberler

Odunpazarı'nda Çekiilen 'Cenaze İşleri' Filmin Galası Yapıldı

Yapımcılığını Serpil Altın Film ve Saygın Film’in yaptığı, çekimleri Odunpazarı Belediyesi’nin katkıları ile yapılan, komedi filmi “Cenaze İşleri” yapılan gala ile Eskişehirli sinemaseverlerle buluştu.

Yapımcılığını Serpil Altın Film ve Saygın Film'in yaptığı, çekimleri Odunpazarı Belediyesi'nin katkıları ile yapılan, komedi filmi "Cenaze İşleri" yapılan gala ile Eskişehirli sinemaseverlerle buluştu.

Gerçekleştirilen özel gösterime Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Cenaze İşleri filminin başrol oyuncuları Cemre Melis Çınar, Melih Selçuk, filmin yönetmeni Korhan Uğur, Odunpazarı Belediyesi meclis üyeleri, başkan yardımcıları, daire müdürleri ile çok sayıda sinemasever katıldı.

Film gösteriminin yapılacağı sinema salonu hınca hınç dolarken, Başkan Kurt filmi galaya katılan vatandaşlarla birlikte izledi. Belediyede kimsesizler mezarlığından sorumlu olarak çalışan Orhan karakterinin başına gelen talihsiz olayların mizahi bir dille anlatıldığı 'Cenaze İşleri' sinema sevenlerden tam not aldı.

Galada konuşan Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, "Ben teşekkür ediyorum. Sevgili yönetmenimiz ve eşi, hem Eskişehiri Türkiye'ye ve dünyaya tanıtmak için böyle bir projeye imza attı. Biz Odunpazarı Belediyesi olarak sanata ve sanatçıya her türlü desteği sunmak istiyoruz. Bu da bir başlangıç olur. İkincisini de çekecekler söz verdiler. Bundan sonra, Odunpazarı Tarihi Sit Bölgesi doğal bir film platosu olsun istiyoruz. Bu konuda Eskişehirlilerin katkılarını bekliyoruz, ama en çok da sanatçılarımızın Eskişehir'i tercih etmesini istiyoruz" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Kültür Sanat

Odunpazarı Belediyesi Melih Selçuk Kazım Kurt Eskişehir Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title