Haberler

    Lokalize: Dünya Kadınlar Günü - Nilipek, Selin Sümbültepe, Merve Çalkan, Sedef Sebüktekin

    Müzik sahnemizin dört genç ve yetenekli sanatçısı; Nilipek, Merve Çalkan, Sedef Sebüktekin ve Selin Sümbültepe, Lokalize serisi kapsamında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde #studio'da sahne alacak!

    Müzik sahnemizin dört genç ve yetenekli sanatçısı; Nilipek, Merve Çalkan, Sedef Sebüktekin ve Selin Sümbültepe, Lokalize serisi kapsamında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde #studio'da sahne alacak!

    1988'de İzmir'de doğan Nilipek, çocukluğundan bu yana piyano, keman, bas gitar ve gitar gibi farklı enstrümanları çalmayı öğrendi. 7 Pink Floydlar ve 2 Prenses ile Emir Bey gibi gruplarla başlayan müzik kariyerini bir süredir solo olarak devam ettiren sanatçı, ilk albümü Sabah'ı 2015'te yayınlarken bilinen pop şarkılarına ukulelesiyle yaptığı cover'larla hayran kitlesini artırdı.

    Müzik kariyerini 2012'den bu yana sürdüren Merve Çalkan; Bazı Çiçekler Koparılmalı, Gözlerin, Beni Bu Güllerle Ağlatamazsın ve Yanılır gibi parçalarının yanı sıra farklı isimlerin şarkılarına yaptığı cover'larla yeni nesil şarkıcı-şarkı yazarları ekolünün temsilcileri arasında ayrı bir yeri olduğunu kanıtladı.

    1990 doğumlu Sedef Sebüktekin, 2011'e kadar İstanbul'da sürdürdüğü hayatında şarkı söylemenin özel bir yeri olduğunu fark etmesiyle müzik kariyerinin ilk adımlarını attı. 2015'te Akustik adlı 4 parçalık bir EP yayınlayan sanatçı, yakında yepyeni çalışmalarıyla müzikseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

    Kariyerine Gökhan Türkmen, Elif Çağlar, Evrim Özşuca ve Bilal Karaman gibi isimlere geri vokal yaparak başlayan Selin Sümbültepe, solo çalışmalar yaptığı 2015'ten bu yana Renk Vermez Sana adlı parçası ve Fas asıllı Fransız caz sanatçısı Hindi Zahra'nın İmik Simik adlı parçasına yaptığı akustik cover'la adını duyurdu.

    Yeni nesil şarkıcı-söz yazarı ekolünü ülkemizde başarıyla temsil eden 4 kadın sanatçı; Nilipek, Merve Çalkan, Sedef Sebüktekin ve Selin Sümbültepe, Lokalize serisi kapsamında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde #studio'da bir araya gelecek!

    20: 30 Kapı Açılış

    21: 00 Merve Çalkan

    21: 45 Sedef Sebüktekin

    22: 30 Selin Sümbültepe

    23: 30 Nilipek

    Detaylar :

    İl : İstanbul

    İlce : Beşiktaş

    Mekan : Zorlu Performans Sanatları M.

    Mekan Adresi : Zorlu Center, 34340,

    Başlangıç Saati : 08.03.2017 20: 30: 00

    Bitiş Saati : 08.03.2017 22: 30: 00

    Kategori : Lokalize: Dünya Kadınlar Günü - Nilipek, Selin Sümbültepe, Merve Çalkan, Sedef Sebüktekin

    Tür : Konser

    Ücretlimi? : Hayır

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    İzmir Pink Kültür Sanat Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title