Haberler

"Ladies&Gentlemen" Sahnedeydi

Güncelleme:

"Ladies&Gentlemen Koç Üniversitesi Müzikal Show Korosu", 14 Mayıs tarihinde tekrar sahne aldı.

Türkiye'nin ilk show grubu olan "Ladies&Gentlemen Koç Üniversitesi Müzikal Show Korosu", 9 Mayıs'ta sergilediği performansının yoğun ilgi görmesi nedeniyle 14 Mayıs 2012 tarihinde tekrar sahne aldı. Çelik Kasapoğlu şefliğinde 25 üyeden oluşan çoksesli Koro, "Mamma Mia" ve "Sefiller" gibi dünyaca ünlü Broadway ve West End müzikallerinden derlenen geniş repertuarını sergiledi. Koç Üniversitesi Sevgi Gönül Kültür Merkezi'ndeki gösteriyi sanatseverler ücretsiz olarak izledi.

İlk olarak 9 Mayıs'ta sanatseverlerin karşısına çıkan, "Ladies&Gentlemen Koç Üniversitesi Müzikal Show Korosu" yoğun talep nedeniyle 14 Mayıs 2012 tarihinde tekrar sahne aldı. Koç Üniversitesi bünyesinde, Aralık 2011'de kurulan ve Türkiye'deki ilk show korosu olma özelliğini taşıyan müzik grubu, gösterilerini Koç Üniversitesi Rumelifeneri Kampüsü'ndeki Sevgi Gönül Kültür Merkezi'nde sergiledi.

Şefliğini Çelik Kasapoğlu'nun üstlendiği, 5 eğitmen ve 25 üyeden oluşan Koro, ilk gösterisinde "Mamma Mia" ve "Sefiller" gibi dünyaca ünlü Broadway ve West End müzikallerinden derlenen geniş repertuarıyla sahne aldı. 350 kişinin izlediği gösteri büyük beğeni kazandı. Sadece üniversiteler arası değil, tüm Türkiye'nin ilk show korosu olan 'Ladies & Gentlemen Koç Üniversitesi Müzikal Show Korosu", gördüğü yoğun ilgi ve talep nedeniyle gösteriyi tekrar sergiledi.

Sanatseverlerin, 14 Mayıs 2012 tarihinde Koç Üniversitesi Rumelifeneri Kampüsü Sevgi Gönül Kültür Merkezi'nde ücretsiz olarak izlediği ikinci gösteride Koro, şarkıların yanı sıra oyunculuk ve dans performansını da sergiledi.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Koç Üniversitesi Sevgi Gönül Türkiye Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title