Haberler

Kavgayı Ayırmak İsterken Hayatı Karardı

Güncelleme:

Batman'da 17 yıl önce iki grup arasındaki kavgayı ayırmaya çalışırken, göğsünden bıçaklanan Bilal Atlak, senelerdir yatağa mahkum halde yaşıyor.

Batman'da yaşayan 38 yaşındaki Bilal Atlak, yıllar önce yaşanan olayın ardından, gözlerini ve yürüme yetisini kaybederek, yatağa mahkum oldu.

KAVGAYI AYIRIRKEN BIÇAKLANDI

Doktorları ise Atlak'ın tedavisi için kök hücre nakli yapılması gerektiğini belirtiyor. Anne Makbule Atlak, yaptığı açıklamada, oğlunun askerlik dönüşü belgesini almak için gittiği askerlik şubesi yakınlarında tanık olduğu bir kavgayı ayırmaya çalışırken bıçaklandığını anlattı.

"GÖZLERİNİN AÇILMASINI VE YÜRÜMESİNİ İSTİYORUM"

Oğlunu göğsünden bıçaklayanların olaydan sonra kaçtığını belirten anne Atlak, "Oğlum Bilal'i yaralı halde yoldan geçen vatandaşlar hastaneye kaldırmış. Öldü diye hastaneye kaldırılan oğlumun kalbi doktorlar tarafından çalıştırılarak ameliyata alınmış. Ameliyattan sonra hem gözünü kaybetti hem de yatağa mahkum oldu. Gözlerinin açılmasını ve yürümesini istiyorum" diye konuştu.

"BİZİM GÜCÜMÜZ YETMİYOR"

Bilal'in kardeşi Siraç Atlak da kardeşinin sağlığına kavuşması için yetkililerden yardım beklediklerini ifade ederek, şunları söyledi: "Tedavisi için kök hücre nakli gerekiyormuş, ona da bizim gücümüz yetmiyor. 17 yıl önce ameliyat edildiğinde iki kök hücrenin öldüğünü bize bildirdiler. Bu kök hücreler nedeniyle hem görme hem de yürüme yetisini kaybetti. Tedavisi ancak yurtdışında yapılabiliyormuş."



Kaynak: AA / Kültür Sanat

Batman Kültür Sanat Haberler

500

Yorumlar (13)

SananeemobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Yazik yaa insalllah birileri yardimci olurr kurtulur yazik gencecik insan allah sifani versin sesini duyan olur umarim.

17
0
yanıtYanıtla
WanlimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Yaaaa rabbbimm senn sifaa verrr yarabbim gorup duyun ve yardim etmeyen zenginlere senn bu hasta ve fakirlerin hesabini sor

7
0
yanıtYanıtla
osman:

Demirtas yada pkk size yardim etsin

2
4
yanıtYanıtla
BozüyüklümobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

İnşallah gerekli para bulunur sağlığına kavuşur.ana babaya da zor.Allah kolaylık versin

5
0
yanıtYanıtla
fatih:

rabbim şifa versin

3
0
yanıtYanıtla
urfa63:

Allah şifa versin kardeşim

3
0
yanıtYanıtla
MilletMobil-IOS:

Allah yardım etsin acil şifalar dilerim, kendine de zor bakana da zor

3
0
yanıtYanıtla
capkin:

be ustam gid yoluna iste kim ne yaparsa yapsinsen kavga etsen sana yardima geleceklermiyidi acaba ??neyse öyle yazilmis öyle olmasi gerekiyordu rabbim tarafindanALLAHTAN acil sifalar

3
0
yanıtYanıtla
kaplanMobil-ANDROID:

Allah senin belanı versin insanlık tan nasibini almamış hayvan

2
0
yanıtYanıtla
T.i:

Allah şifa versin bu arada dd35 Sen ne saçmalıyon pravagatörmüsün

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title