Haberler

Genç Kuşağın Solistlerinden Alice Sara Ott İş Sanat'ta

Güncelleme:

Alman Japon piyanist Alice Sara Ott, şef Alexander Liebreich'in batonu altındaki Münih Oda Orkestrası ile Beethoven ve Mozart'tan eserler seslendirecek


Dünya çapında verdiği konserlerle eleştirmenlerden tam not alan, günümüzün genç ve heyecan verici yeteneklerinden biri olarak gösterilen Alman Japon piyanist Alice Sara Ott, Avrupa'nın en seçkin topluluklarından biri olan Münih Oda Orkestrası ile İş Sanat sahnesinde buluşacak.

Kusursuz bir icraya ve seyirciyle doğrudan bağ kurabilme becerisine sahip olan topluluğu, günümüzün en yaratıcı ve dinamik şeflerinden Alexander Liebreich yönetecek. 2010 ECHO Klassik ödüllerinde "Yılın Genç Sanatçısı" ödülüne layık görülen, Chopin valsler kaydıyla listelerde bir numaraya yerleşen Ott, konserde, Beethoven'ın Do majör piyano konçertosunu seslendirecek. 2006 yılından bu yana Alexander Liebreich'in batonu altında konserler veren ve zengin bir stil çeşitliliği kazanan Münih Oda Orkestrası ve Alice Sara Ott konserinin repertuvarında Mozart'ın Don Giovanni uvertürü ve Beethoven'ın Fa majör 8. Senfonisi de yer alıyor. Bu muhteşem müzik ziyafetini kaçırmak istemeyen klasik müzikseverler, 13 Aralık akşamı saat 20.00'yi ajandalarına not edebilirler.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Alice Sara Ott Beethoven Mozart Münih Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title